Puscas, Stancu si Tiron, trasi pe linie moarta

miercuri, 24 martie 1999, 00:00
2 MIN
 Puscas, Stancu si Tiron, trasi pe linie moarta

Parca a devenit un obicei sa nu treaca o saptamina fara ca la FCM Poli sa nu se schimbe cite ceva. Astfel, dupa schimbarile din ultima vreme la nivelul Consiliului de Adminsitratie si a bancii tehnice, a venit rindul lotului de jucatori sa fie "pieptanat". Primii jucatori cazuti "victime" sint tocmai golgeterii echipei, exeperimentatii Stancu si Puscas, precum si Tiron, care au unda verde de a pleca din Copou.
In aceasta idee, presedintele Consiliului de Administratie al clubului iesean, Mihai Alexa a declarat: "Cum linia pe care se va merge in continuare va acorda o mai mare importanta intineririi echipei si talentelor din gradina proprie, cu acordul ambelor parti, in minimercato vor pleca de la noi Puscas, Stancu si Tiron. Primul juca numai pina in vara la noi si nu aveam perspectiva de a continua colabaorarea, cei 50 000 $ ceruti de Steaua depasindu-ne posibilitatile. Pentru Stancu vom cere banii pe care i-am cheltuit cu el de la inceputul sezonului. Tiron este la o virsta la care nu va putea sa mai creasca in valoare si are si el acceptul nostru de a pleca". In locul celor trei, care au fost titulari la "alb-albastri" in marea majoritate a meciurilor din actualul sezon, vor apare in echipa jucatori tineri.
In alta ordine de idei, evolutiile constante si calitatile lui Valeriu Bordeanu nu au ramas neobservate, jucatorul iesean intrind in vizorul unor echipe mari din fotbalul nostru ca Steaua, FC National sau Universitatea Craiova. Nu este exclus ca in cazul in care acesta va confirma asteptarile, sejurul sau la Iasi sa se termine tot in minimercato, destinatia lui urmind a fi stabilita in functie de ofertele care se vor face. Daca Bordeanu va pleca reprofilarea ca fundas stinga a lui Cojocaru sau Ionescu sint variante care intra in calcul. In ceea ce priveste un alt post ramas descoperit, cel de libero, lasat liber prin accidentarea grava a lui Urdaru, gaura aparuta va fi incercata a fi acoperita de Petrache. (Ovidiu MINEA)

Comentarii