„Putem economisi banii lui Porumboiu”

vineri, 16 ianuarie 2004, 00:00
2 MIN
 „Putem economisi banii lui Porumboiu”

– Domnule Stan, Adrian Porumboiu a acuzat faptul ca Poli a contactat jucatori aflati sub contract cu Vasluiul.
– Daca este vorba de Frunza, se insala amarnic!
– Ar mai fi vorba si de fostii petrolisti, Bitica si Paraschiv.
– Sa demonstreze ca sint ai Vasluiului! Daca este asa, imi voi cere scuze in cazul in care i-am contactat!
– In tur ati avut mai multe contre cu Adrian Porumboiu. Ce va urma in retur, cind lupta pentru promovare va fi mult mai ascutita?
– Eu nu am atacat niciodata, ci doar am replicat, atunci cind a fost cazul. Principiul meu de baza este ca fiecare trebuie sa se ocupe de echipa lui. Personal, imi doresc sa avem liniste la club. Si chiar am laudat gestul lui Porumboiu care a inteles ca nu poate fi si observator si finantator al unei echipe, recuzindu-se in retur din prima calitate.
– Va e frica de Vaslui?
– Frica nu imi este de nimeni, insa e normal ca o echipa ce se afla pe locul intii sa fie amenintata in principal de echipa de pe locul 2. Cea mai buna echipa din serie, dupa Poli, mi s-a parut a fi insa in tur Moinestiul. Din pacate pentru ei, am inteles ca nu vor avea forta sa se bata pentru promovare.
– Va fi decisiv meciul din prima etapa, Poli – FC Vaslui?
– Daca batem noi, da! Asa cred ca ii vom face un serviciu si domnului Porumboiu, care nu ar mai fi silit sa cheltuie o multime de bani cu fotbalul!
– Vasluiul s-a intarit serios, Poli l-a adus doar pe Tinel Petre.
– Noi nu cautam nume cu orice pret ci acoperirea posturilor care s-au dovedit a fi deficitare in tur. Suporterii ieseni sa stea linistiti, vom mai face si noi citeva mutari. (Ovidiu MINEA)

Comentarii