"Stranierii" in strada

marți, 16 februarie 1999, 00:00
1 MIN
 "Stranierii" in strada

Problemele legate de cazarea fotbalistilor din afara Iasului par a fi fara sfirsit. Dupa adevarata epopee derulata in tur, la hotelul Orizont, atunci cind fotbalistii stateau mai mereu cu bagajele facute fiind aproape tot timpul amenintati ca vor fi dati afara, in acest an s-a incercat rezolvarea acestei probleme prin incheierea unui contract intre club si motelul "Aroma Viilor". Trecind peste inconvenientele deplasarii sportivilor intre motel si oras se parea ca aceasta este o solutie mai ales ca se faceau si unele reduceri. Din nou insa fotbalistii din afara Iasului vor trebui sa se mute, dupa citeva amenintari din partea celor de la Aroma Viilor, ei fiind din nou in cautarea unui acoperis.
La ora actuala se cauta din nou solutii pentru rezolvarea acestor probleme. Daca ideal din punct de vedere financiar ar fi gasirea unor solutii de cazare in campusurile universitatilor iesene (in trecut, in Tudor Vladimirescu au stat fotbalisti ca Bordeianu, Haraga sau Nemtanu, iar anul trecut clubul a avut citeva garsoniere in T 20) acum Poli pare a marsa pe inchirierea unor apartamente, costul cazarii fiind oricum sub cel al cheltuielilor de la hotel.
In alta ordine de idei, la antrenamentul de astazi a echipei din Copou este foarte probabil sa apara doua noutati, Zanc (U Cluj) si Frunza (FC Maramures) urmind, foarte probabil, sa dea probe la FCM Poli Iasi. (Ovidiu MINEA)

Comentarii