Repetitie pentru Croatia

sâmbătă, 18 noiembrie 2000, 00:00
2 MIN
 Repetitie pentru Croatia

Ultimele doua etape ale turului Diviziei A la volei feminin programeaza partide de foc pentru Penicilina: iesencele vor juca in aceasta dimineata la Bacau, cu Universitatea, iar in etapa a XI-a cu Dinamo, pe propriul teren. Dupa cum se stie, cele doua echipe conduc in momentul de fata in clasamentul Diviziei A, cu cite opt victorii si o singura infringere. Dupa cum apreciaza specialistii, echipa din Bacau are cele mai mari sanse de a cistiga in acest an titlul, pentru ca antrenorul Florin Grapa are la dispozitie un lot pe cit de omogen, pe atit de experimentat si valoros, peste media celorlalte echipe. Este un motiv in plus sa consideram meciul de astazi drept unul dintre cele mai dificile pentru fetele lui Nicu Roibescu si Aurelia Ichim, un test foarte important inaintea turneului Cupei Federatiei Europene la care ele vor participa saptamina viitoare, in Croatia. Asa cum am mai anuntat, la acest turneu, care are meciurile programate pe 24, 25 si 26 noiembrie, vor mai lua parte echipele Mladost Zagreb, Proton Balakovo (Rusia) si Galiceanka Galeksport Ternopil (Ucraina).
La intoarcerea din Croatia, dupa o calatorie care nu se anunta deloc "de placere", vor urma meciul cu Dinamo si dubla intilnire cu Rapid, din semifinalele Cupei Romaniei. De altfel, Nicu Roibescu spune ca cele mai importante partide ale sezonului pentru echipa sa vor fi cele cu Rapid, caci sansa de a ajunge in finala Cupei Romaniei si de a evolua apoi in Cupa Cupelor este destul de mare si nu se merita ratata. Pina una alta, insa, astazi iesencele trebuie sa ofere o replica cit mai buna Universitatii, chiar daca surprizele pe terenul echipei lui Grapa sint extrem de rare. Ramine de vazut cum se vor mobiliza ele in fata fostei lor coechipiere, Sorina MArian, ajunsa intre timp una dintre vedetele sextetului gazda. Echipele probabile:
"U" Bacau: Pachitariu – Alexe, Tancau, Busu, Schragner, Marian.
Penicilina: Dochia, Ruxandoiu, Androhovici, Formagiu, Giurgea, T. Popa.
Dintre celelalte partide ale etapei, retin atentia intilnirile Universitatea Craiova – Dacia Pitesti si RAT Bucuresti – CSU Metal Galati. In rest, gazdele sint favorite pe linie: Rapid – Braiconf Braila; Unic Piatra Neamt – Gaz Metan Tirgu Mures; Dinamo – CSS Astral Sibiu. (ICT)

Comentarii