Splendoare pe covor

marți, 06 noiembrie 2007, 23:55
2 MIN
 Splendoare pe covor

 Ca in fiecare an in aceasta perioada, gimnastica ritmica iese la rampa publicului larg pentru un spectacol de muzica si gratie. Aflat la a III-a editie, Memorialul "Gineta Stoenescu" face miine zi plina la Sala Polivalenta si va fi desfasurat pe doua sectiuni: Festivalul ansamblurilor pentru junioare si senioare si Turneul international individual.

"Ca de fiecare data avem o participare numeroasa, din tara si strainatate. Intrarea va fi libera pentru spectatori pe care-i asteptam sa vada si alte sporturi decit cele cu care s-au obisnuit si le garantez un spectacol pe cinste.", spune Constantin Radu, antrenorul si conducatorul de la CSS "Anghel Saligny", organizatorul acestei manifestari.

Daca pentru Turneul international individual sint asteptate la start 80 de sportive, vor fi si 12 ansambluri care insumeaza aproape 60 de gimnaste care reprezinta cluburi din Constanta, Oradea, Baia Mare, Bistrita, Brasov dar si din strainatate respectiv Republica Moldova, Ucraina (trei cluburi) si Bulgaria.

Si daca toate aceste cluburi vor avea cite o reprezentanta pe fiecare categorie de concurs, CSS "Anghel Saligny" va profita de statutul de organizator si va aduce la start 20 de gimnaste pregatite de Constantin si Catalina Radu.

Urmind sa inceapa la ora 8.00, manifestarea va continua pina la ora 16.00 cu programul pe cele doua turnee. De la ora 16.30 este programata sa inceapa Gala laureatiilor care va fi urmata apoi de festivitate de premiere.

"Ne bucuram de prezenta multiplei campioane din Ucraina, Olga Pirogova, pentru care acest concurs este ultimul din prestigioasa-i cariera. In plus ea are pregatit un program special pentru Gala laureatilor.", ne-a mai declarat C-tin Radu despre ucraineanca de 20 de ani, cea mai galonata gimnasta prezenta la Iasi si care s-a declarat indragostita de oras, unde ar vrea sa-si incheie cursurile universitare (stomatologie) si sa continue activitatea ca antrenoare.

Comentarii