Thriller-ul „Licenta”

Subtitlu

marți, 09 mai 2006, 20:57
2 MIN
 Thriller-ul „Licenta”

Desi in urma etapei din week-end Politehnica a obtinut si matematic viza de A pentru sezonul viitor, pericolul neprimirii licentei de club profesionist pentru campionatul 2006-2007, licenta fara de care participarea in divizia A nu este permisa, exista si provoaca gesturi extreme. Ieri, primarul Iasului, Gheorghe Nichita, a anuntat ca se va imprumuta in nume personal pentru a face rost de fondurile necesare ajungerii la un nivel al datoriilor care sa permita obtinerea vizei de A de catre Poli! „Daca altfel nu se poate, ma imprumut eu in nume personal si tot gasim solutii sa nu ne umplem de rusine. Ma gindesc chiar sa incercam sa apelam la o subscriptie publica pentru ca vad ca oamenii de afaceri ieseni nu se gindesc si la comunitate. Se gindesc doar la tunuri si chiar daca apar prin Top 300 nu sprijina deloc sportul si cultura ieseana. Placa cu «dau de mincare la oameni» nu merge pentru ca angajatii muncesc pentru profitul patronilor” a spus Nichita, care a anuntat ca va convoca pentru astazi o sedinta a factorilor de decizie de la club. Reamintim ca Poli are termen pina luni, pentru a indeplini si criteriul financiar, care lipseste pentru obtinerea licentei de club profesionist.
Tot pentru a mai acoperi din gaurile care nu au fost pe placul comisiei de licentiere, conducerea Politehnicii a luat decizia de a pune in vinzare abonamente pentru sezonul viitor! Astfel, incepind de astazi si pina vineri, intre orele 9 si 19, la sediul clubului vor fi distribuite abonamente pentru sezonul 2006 -2007, tarifele fiind: 50 RON (peluze); 120 RON (tribune); 300 RON (tribuna 0 extinsa); 400 RON (tribuna 0). Maririle de pret fata de sezonul in curs au fost motivate de cresterea numarului de meciuri pe care Poli le va disputa in campionatul viitor ca urmare a ajungerii la 18 a echipelor din prima liga precum si datorita posibilei programari a mai multor partide in nocturna.
Rapid temporizeaza in cazul Pancu
Cererea Politehnicii Iasi de redeschidere a cazului legat de banii cuveniti ca urmare a transferului lui Daniel Pancu de la Rapid la Cesena, dupa verdictul dat de justitie in procesul intentat fostului presedinte al gruparii din Copou, Vasile Drutca, nu s-a judecat ieri la LPF, giulestenii obtinind o aminare pina pe 23 mai. Poli cere in acest caz sa primeasca diferenta de la 80 500 $, incasata in 1999, la 300 000 $ cit i s-ar fi cuvenit daca se respecta prevederile contractului de vinzare a lui Pancu de la Poli la Rapid.

Comentarii