Tot pe drumuri

sâmbătă, 24 noiembrie 2001, 00:00
2 MIN
 Tot pe drumuri

Dupa infringerea suferita in conditii dramatice pe propriul teren cu Universitatea Bacau, jucatoarele Penicilinei n-au avut nici o clipa de ragaz, fiind obligate sa-si faca bagajele si sa plece la Pitesti, pentru meciul de astazi, cu Dacia, in etapa a IX-a a Diviziei A. De altfel, in urmatoarele trei saptamini, iesencele vor fi mai mult pe drumuri. Dupa meciul de la Pitesti ele vor avea parte de o noua deplasare, la Constanta, pentru partida de campionat cu echipa locala Oil Terminal si apoi de o adevarata "expeditie", in Belarus, pentru primul meci din grupele competitiei europene Top Teams Cup, programat pe 5 decembrie impotriva echipei Belbusinessbank Minsk.
In ceea ce priveste meciul de astazi, el se anunta unul deosebit de dificil, chiar dac Dacia, o echipa cu traditie si bune rezultate in voleiul feminin romanesc, nu traverseaza o perioada foarte fasta. Echipa pitesteana, antrenata de Constantin Rizon, mai are doar doua jucatoare din "vechea garda", Claudia Mutascu si Cristina Zanfir, in jurul carora se incearca reconstruirea unui sextet competitiv. In momentul de fata, Dacia este cu un loc in clasament deasupra Penicilinei, cu o linie de clasament echilibrata, ce cuprinde patru victorii si tot atitea infringeri. Pitestencele au cistigat doua meciuri in deplasare, la RATB si Constanta, pierzind unul acasa, cu Dinamo. Penicilina nu a mai cistigat de citiva ani buni in Trivale si va fi foarte greu s-o faca astazi, tinind cont de oboseala acumulata in ultimele saptamini. Cum, insa, echipa antrenata de Nicu Roibescu si Aurelia Ichim s-a dovedit capabila de cele mai neasteptate suprize, nu se stie niciodata…
In celelalte meciuri disputate in etapa intermediara de miercuri s-au inregistrat rezultatele: Oil Terminal Constanta – Dacia Pitesti 2-3; Unic Piatra Neamt – Dinamo 3-0; RATB – CSU Astral Sibiu 3-0; Rapid – Gaz Metan Tirgu Mures 1-3. Meciul Universitatea Cluj – CSU Galati a fost aminat.
Astazi se mai joaca partidele: Gaz Metan Tg. Mures – Oil Terminal Constanta; CSU Astral Sibiu – Rapid; CSU Metal Galati – RATB; Dinamo – Universitatea Cluj; Universitatea Bacau – Unic Piatra Neamt. (ICT)

Comentarii