Un nou amical

luni, 15 februarie 1999, 00:00
2 MIN
 Un nou amical

21 noiembrie 1998. Poli Iasi invinge Tractorul Brasov in ultima etapa a turului cu 2-0 prin dubla lui Manole.
Aceasta este cea mai proaspata amintire a gazonului stadionului Emil Alexandrescu. Dornic de revenire la viata, terenul din Copou va fi framintat din nou astazi de crampoanele fotbalistilor, chiar daca va "suferi" foarte mult datorita vremii.
Pentru gazde, acest meci poate constitui prima verificare mai serioasa dupa programul destul de lejer al "amicalelor" de pina acum, cu adversare ce nu au depasit nivelul Diviziei C. Va fi totodata un bun prilej pentru Mihai Romila, Narcis Ciocirlan si Paul Costas de a verifica si daca formula de echipa folosita pina acum mai mereu incepind cu primul minut reprezinta cea mai buna alegere sau mai pot apare unele retusuri in ceea ce se creioneaza a fi formatia standard. Mai ales ca, asa cum v-am informat, datorita in primul rind banilor, sansele ca FCM Poli Iasi sa mai aduca alti jucatori au ajuns aproape de zero, abandonindu-se si pista Corjan.
In alta ordine de idei, s-a parafat acordul dintre FCM Poli Iasi si portarul Sorin Colceag acesta semnind pentru ieseni pina la finele campionatului.
De partea cealalta, "suferinda" Foresta Falticeni care trage din greu pentru a scapa din retrogradare (cu sanse foarte mici) doreste sa verifice si ea stadiul de pregatire la care a ajuns precum si pe noii veniti. Printre acestia se numara si doi jucatori de ultima ora care ar fi putut foarte lesne sa fi fost vazuti astazi in "alb-albastru". Dobrea a primit insa acceptul de a pleca pina in vara gratis din Copou iar bacauanul Capusa s-a indreptat spre nordul Moldovei dupa ce nu a ajuns la o intelegere cu Poli. (Ovidiu MINEA)

Comentarii