Victorie cu sufletul la gura

joi, 25 ianuarie 2001, 00:00
2 MIN
 Victorie cu sufletul la gura

Selectionata B a Romaniei a invins cu 2-0 (0-0) reprezentativa secunda a Africii de Sud, intr-o intilnire disputata pe stadionul "Dr. Alves Vieira" din localitatea portugheza Torres Novas, in cadrul turneului "Vale do Tejo". Golurile echipei noastre au fost marcate de atacantii dinamovisti Marius Niculae, in minutul 88, in urma unei lovituri libere de la aproximativ 20 de metri de poarta adversa si Adrian Mihalcea, in minutul 89. Selectionerul Ladislau Bölöni a folosit urmatoarea echipa: Stelea – M. Radoi, Prodan (V. Nastase ’75), Iencsi (Mara ’71) – Fl. Dumitru, Lincar (Maldarasanu ’80), Soava (Ghioane ’60), Dancia – Barcauan (Mihalcea ’46), M. Niculae, L. Rosu.
Africa de Sud, antrenata de Ephrain Mashaba, a folosit echipa: Ngake – Knomane, McCarthy, Jacob, Nteo – Boeth, Scott, Mguni (Frederiks ’38; Mazibuku ’72), Marlene – Raseleman (Sidney ’38), Ndsusu. Africanii au jucat din minutul 56 in inferioritate numerica dupa ce Nteo a fost eliminat, pentru mai multe faulturi dure repetate, care au intrat cu o intrare criminala asupra lui Lincar. Partida a fost condusa de arbitrul portughez Jorge Coroado, dar s-a desfasurat intr-un anonimat deplin, la ea asistind doar 150 de spectatori.
Romania va disputa astazi, la Santarem, de la ora 19.00 (ora Bucurestiului), reprezentativa tarii gazda, care a invins Marocul cu 1-0. Lusitanii s-au impus prin golul marcat de Hugo Leal, in minutul 55. Pentru a ne face o idee despre echipa posibila a Portugaliei din meciul de astazi, sa trecem in revista formula utilizata de antrenorul Rui Caçador in meciul cu marocanii: Nélson – Hilário (Frechaut), Ricardo Rocha, Marco Almeida, Mário Silva – Delfim (Diogo), Pedro Santos, Hugo Leal (Petit) – Luís Filipe, Edgar Pacheco (Paulo Costa), Agostinho (Boa-Morte). (ICT)

Comentarii