Zizanie intre ieseni?

joi, 11 aprilie 2002, 23:00
2 MIN
 Zizanie intre ieseni?

Meciul de miine dintre concitadinele RATC CFR Moldova si Poli Unirea pare a fi, tinind cont de toate aspectele, unul in familie. Decalajul valoric, dar si relatiile de colaborare si chiar, pe alocuri, de subordonare din partea RATC-istior duc la ipoteza ca vom asista la un meci similar celui din tur, atunci cind disputa dintre cele doua grupari iesene a fost catalogata la finele disputei pina si de antrenorul de atunci al "transportatorilor", Dorinel Toiu, ca fiind unul "in familie".
Zvonistica, mereu la putere in Dulcele Tirg, a lansat insa o bomba. Profitind de faptul ca Poli nu va putea conta pe 4 titulari (care au aruncat singuri prosopul in urma cartonaselor incasate etapa trecuta) RATC ar trata meciul de simbata la fel ca pe cel cu Vasluiul. Ineditul consta in faptul ca gura lumii vorbeste ca "transportatorii" nu ar fi stimulati in acest sens de Sportul Municipal, ci chiar de un iesean, fostul conducator al lui Poli si fost sponsor al ceferistilor, Costel Radeanu, actualmente consilier judetean.
Acesta a tinut insa ieri sa dezminta faptul ca are ceva contra echipei din Copou. "Zvonurile pe care mi le-ati spus sint aberatii. Personal, am lasat si eu o parte din sufletul meu la Poli si nu as putea complota impotriva-i. In plus, ca si iesean, imi doresc ca macar de la anul sa vad fotbal de B acasa la noi", a declarat Radeanu, care a adaugat: "Nici daca as fi vrut sa dau o prima oricarei echipe acum nu as fi putut. Mi-am vindut si apartamentul si m-am mutat impreuna cu familia la mama pentru a face rost de bani pentru a-mi termina casa. De prime imi arde mie acum?"
In privinta variantei implicarii in sustinerea "transportatorilor", consilierul judetean a declarat: "A fost intr-adevar o propunere din partea domnului Helesteanu de a ma numara printre sponsorii echipei insa i-am refuzat, dovada fiind faptul ca nu am fost la nici un meci al lor din actualul campionat in afara celui cu Poli din tur. Oricum, acum daca as fi sa preiau acum o echipa nu m-as mai baga la fotbal unde cheltuielile sint foarte mari". Radeanu a dat si un pronostic vizavi de partida de miine: "Va fi la fel ca in tur!". (Ovidiu MINEA)

Comentarii