Cursuri gratuite de matematică şi biologie pentru admiterea la Bioinginerie, la UMF

vineri, 07 aprilie 2017, 01:50
1 MIN
 Cursuri gratuite de matematică şi biologie pentru admiterea la Bioinginerie, la UMF

Facultatea de Bioinginerie Medicală, care aparţine de Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa“ din Iaşi, a lansat recent un program gratuit de pregătire care este destinat elevilor de liceu ce au nevoie de o îndrumare pentru a susţine şi a trece bacalaureatul.

 Aceştia sunt consiliaţi, dacă este şi în interesul lor, ca ulterior să îşi construiască o carieră alegând să studieze la UMF Iaşi. „Acţiunea noastră se doreşte a contribui la clarificarea unor pro­bleme întâmpinate în cadrul disciplinelor de admitere: matematică (Al­gebră şi analiză matematică, clasele a XI-a şi a XII-a) şi biologie (Anatomia şi fiziologia omului, clasa a XI-a). Dorim să ajutăm elevii de liceu, în principal pe cei cu dificultăţi financiare, facilitându-le astfel accesul spre o specia­lizare/profesie de care, din motive subiective şi independent de eforturile lor, nu s-ar putea apropia. Acţiunea noastră este deschisă în acelaşi timp, tuturor celor interesaţi“, a precizat prof.dr. Anca Galaction, decanul de la Bioinginerie.

Aceasta a mai specificat că în această acţiune se implică cadre didactice cu o experienţă vastă în problematica specifică a examenului de admitere. Pentru disciplina de biologie, şeful de lucrări Alexandru Dan Ciochină îi aş­teaptă pe elevi alături de şef lucrări dr. Daniela Matei sâmbătă, de la ora 10.00, iar în cazul matematicii, şef de lucrări dr. Mihai Ilea, de luni până joi, de la 17.30, la sediul Facultăţii de Bioinginerie.  

Comentarii