Nici faraonii n-au avut asa ceva! Crucile de la cavoul de lux al lui Gigi Becali „o bat” pe cea de pe Caraiman! Se vad si din avion

joi, 15 august 2013, 08:26
1 MIN
 Nici faraonii n-au avut asa ceva! Crucile de la cavoul de lux al lui Gigi Becali „o bat” pe cea de pe Caraiman! Se vad si din avion

Nici blocurile din piatra ale piramidelor faraonilor din Egipt nu erau atat de mari precum crucile mormintelor familiei Becali! Gigi Becali a construit un cavou de lux in cimitirul din Pipera!

Peste mii de ani daca arheologii vor gasi crucile cavoului familiei lui Gigi Becali din cimitirul Pipera cu siguranta le vor transfera intr-un muzeu. Monumentele funerare sunt cat un stalp de electricitate avand o inaltime de aproximativ sase metri si o anvergura impresionanta! Cele doua cruci sunt amplasate pe cate un bloc masiv din marmura, fiecare cantarind cateva tone! Pretul pentru o asemenea lucrare e de ordinul zecilor de mii de euro.Monumentele pot fi zarite de la distante kilometrice, chiar si din avion, precum celebra cruce de pe Caraiman.


Mormintele sunt imprejmuite cu gard metalic si deasupra au fost plantate flori multicolore frumos mirositoare, intreg cavoul fiind strajuit de statuia unui inger din bronz. Mai mult, in zona criptei familiei lui Gigi nu se merge pe pamant sau pe beton, ci… pe o mocheta ignifugata!Aici isi dorm somnul de veci tatal latifundiarului, bunicii si o sora a milionarului din Pipera. Zona imprejmuita are mai multe locuri de veci goale, acoperite de o gradina de trandafiri ingrijita de angajatii cimitirului. Oricat de morbid ar suna, aici este si locul de veci al patronului stelist.

wowbiz.ro

Comentarii