A intrat cu cuţitul în salon la Infecţioase şi a ajuns după gratii

marți, 09 aprilie 2019, 01:49
1 MIN
 A intrat cu cuţitul în salon la Infecţioase şi a ajuns după gratii

Judecătorii ieşeni au condamnat definitiv un bărbat care a creat panică într-un salon al Spitalului de Boli Infecţioase după ce şi-a ameninţat fost concubină cu un cuţit.

Paul Stoica a fost condamnat la 10 luni de închisoare cu executare pentru port ilegal de cuţit, după ce pentru infracţiuni mai grave, ca lipsirea de libertate sau tulburarea ordinii şi liniştii publice, anchetatorii au concluzionat că fapta nu este prevăzută de legea penală.

De asemenea, Stoica s-a împăcat cu victima sa în timpul procesului şi a scăpat şi de infracţiunile de furt şi hărţuire. În actul de acuzare se arată că Paul Stoica şi Marinela M. sunt părinţii a doi copii, de 2 şi 7 ani.

Înainte de incident, femeia a decis să îl părăsească pe Stoica, invocând comportamentul necorespunzător al acestuia. Pe 15 noiembrie 2017, femeia s-a internat cu unul dintre copii la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi.

Câteva zile mai târziu, aproape de ora 5.00, femeia a fost înjunghiată în mână cu un cuţit. Agresorul a fost concubinul său, care a declarat, ulterior, anchetatorilor, că ar fi intrat în spital cu acordul agentului de pază.

Acest fapt a fost, însă, infirmat de paznic. După ce a lovit-o pe femeie, Stoica a plecat la Bacău, de unde a plecat spre Germania, la sora sa, pentru a nu fi prins de Poliţie. A fost găsit însă într-un microbuz din Deva, înainte de a ieşi din ţară.

Comentarii