AFTERHILLS, weekend-ul II: iese din pădure artileria grea. Cine va urca pe scenă

vineri, 30 august 2019, 02:00
3 MIN
 AFTERHILLS, weekend-ul II: iese din pădure artileria grea. Cine va urca pe scenă

Al doilea weekend al manifestării de la Dobrovăţ aduce pe scenele din poiană unele dintre cele mai iubite trupe sau vedete româneşti ori de peste Prut, dar şi artişti de renume internaţional. În aceste trei zile de festival, cei prezenţi se vor putea bucura de experienţele oferite de căşti Virtual Reality. Programul manifestărilor, premierele în organizare, dar şi tot ce este util să ştiţi, în rândurile de mai jos:

Ultimul weekend de Afterhills va aduce pe scenele de la Dobrovăţ artişti de renume internaţional, dar şi unele dintre cele mai iubite trupe şi artişti din România sau Republica Moldova. Pe lângă programele muzicale, cei prezenţi la festival au ocazia să participe şi la spectacole de stand-up comedy sau de teatru, în acest weekend persoanele cu deficienţe de auz având ocazia să se bucure şi ei de momentele pregătie, organizatorii urmând să aducă pe scenă interpreţi mimico-gestuali, care vor „cânta“ prin gesturi muzica unor artişti naţionali.

Muzică adecvată asfinţitului
 
Ediţia din acest an a Festivalului Afterhills se apropie de sfârşit, astăzi urmând să începă ultimul weekend de concerte de la Dobrovăţ. Astfel, distracţia va începe astăzi de la ora 16, pe scena Omega, unde vor mixa până dimineaţă trei DJ. Pe scena principală concertele vor începe însă de la ora 19.30, băieţii de Les Elephants Bizarres urmând să încălzească, pentru aproape o oră, pe toţi cei care se vor bucura de asfinţitul de la Dobrovăţ. Luna Amară va urca pe scenă de la ora 20.30, urmând ca Subcarpaţi, care interpretează muzică aflată la graniţa dintre folclor şi ritmuri moderne, de electro şi hip-hop, să cânte pentru publicul festivalului de la ora 21.40.
 
Morcheeba şi Gareth Emery, unii dintre cei mai aşteptaţi artişti din cadrul acestui festival, vor concerta de la ora 23.00. După miezul nopţii, de la ora 1.20, Maurice West va continua distracţia, Fedde Le Grand urmând să îi ţină pe cei mai rezistenţi amatori de distracţie până la 4 dimineaţa. Înainte de începerea concertelor de pe scena principală, cei care vor veni astăzi la Dobrovăţ au ocazia să participe şi la un show de stand-up comedy. Raul Gheba, Mincu şi Maria Popovici, dar şi Vio îi vor binedispune pe participanţii la festival vreme de câteva ore, urmând ca de la ora 20, pe aceeaşi scenă, să urce artişti precum Saranankara, Rebel Bass Crew sau Omul Spîn & Fatman D. Sâmbătă şi duminică, pe scena principală, artişti din România, dar şi de peste hotare vor continua petrecerea de la Dobrovăţ până dimineaţa. Astfel, în ultima zi a lunii august, pe scena principală vor concerta Lucia, Jurjak, Grasu XXL, Télépopmusik, CMC$ şi Claptone, iar duminică, pe data de 1 septembrie, scena va aparţine trupelor şi artiştilor The Putreds (Macanache & Live Band), Şuie Paparude, Paraziţii, Kosheen Live, GusGus şi Faithless DJ Set.
 
Arta şi arta culinară la Afterhills
 
Pe lângă concertele de muzică şi spectacolele de stand-up comedy, organizatorii Afterhills au pregătit şi un program în cadrul căruia artele culinare, dansul sau teatrul şi-au găsit locul în spaţiul amenajat la Dobrovăţ. De asemenea, în aceste trei zile de festival, cei prezenţi se vor putea bucura de experienţele oferite de căşti VR, de bucatele pregătite de peste 50 de producători, dintre care 60% dintre aceştia locali, care pun la dispoziţie produse alimenate, băuturi, dar şi articole vestimentare, accesorii sau obiecte personalizate. În ceea ce priveşte introducerea de interpreţi mimico-gestuali special pentru participanţii cu deficienţe de auz, aceştia se vor bucura de „interpretarea“ pieselor celor de la Les Elephants Bizarres, Subcarpaţi şi Şuie Paparude, precum şi solistul Jurjak. „Ne-am dorit să le oferim tuturor posibilitatea de a se bucura de muzică. Suntem încântaţi că, alături de partenerii noştri Mega Image şi Mastercard, putem aduce pe scenă interpreţi mimico-gestuali, care ne vor ajuta să punem în aplicare acest proiect“, a declarat Ovidiu Biber, cofondator Afterhills.

Comentarii