Agățată ca o căpușă de spitalul copiilor bolnavi de cancer, Firea a fost rugată să citească postarea controversată căreia i-a dat share pe Facebook. Reacția ei

miercuri, 30 octombrie 2019, 22:09
1 MIN
 Agățată ca o căpușă de spitalul copiilor bolnavi de cancer, Firea a fost rugată să citească postarea controversată căreia i-a dat share pe Facebook. Reacția ei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, spune că nu regretă decizia de a distribui o postare cu un limbaj controversat pe Facebook, motivând că a dat share pe contul ei personal de Facebook și că a fost de acord cu „fondul problemei”. În momentul în care a fost rugată de jurnalista Teodora Tompea să citească postarea controversată, Gabriela Firea inițial a refuzat și a vorbit de „analize pe text”, iar mai târziu, la aceeași întrebare, a închis telefonul.

„Nu am făcut nimic altceva decât să dau acel share care, dincolo de limbajul potrivit Facebook-ului, pentru că nimeni nu s-a simțit lezat și supărat când alte persoane au scris într-un anumit limbaj de Facebook nu s-a indignat – am fost de acord nu neapărat cu acele cuvinte, ci cu fondul problemei. Și anume că opinia publică este manipulată, este mințită prin omisiune, spunându-se că se construiește o clădire lângă un spital exclusiv din fonduri private, lucru lăudabil, și nu am jignit niciodată donatorii”, a spus Gabriela Firea la Digi24.

Rugată să citească mesajul pe care l-a distribuit săptămâna trecută, Gabriela Firea a spus: „Dacă vreți să faceți analiza pe text a tuturor postărilor pe Facebook, că invit să începem cu cele care îmi sunt mie adresate și cuvintele care se referă la persoana mea, atât publică, cât și privată, de către acești influenceri care susțin că numai acest ONG, singurul din România face lucruri minunate – repet, face lucruri minunate și în acest sens am invitat acest ONG vineri la Primăria Capitalei, să ne spună în ce sens putem contribui la dinamizarea acestui proiect, iar el să fie fezabil”.

Textul integral, pe digi24

Comentarii