Antrenorul echipei CSM Poli Iaşi: Un teren execrabil, o orezărie ca să spun aşa

marți, 13 martie 2018, 22:08
2 MIN
 Antrenorul echipei CSM Poli Iaşi: Un teren execrabil, o orezărie ca să spun aşa

Antrenorul echipei CSM Poli Iaşi, Flavius Stoican, i-a criticat pe cei de la FC Botoşani pentru modul cum s-a prezentat terenul la partida din Cupa României. FC Botoşani s-a calificat în semifinalele Cupei pentru prima dată în istorie. Stoican spune, însă, că altul putea fi deznodământul meciului dacă terenul ar fi arătat mai bine. Tehnicianul formaţiei moldovene a criticat şi arbitrajul lui George Găman.

"Un teren execrabil, o orezărie ca să spun aşa. Nu-mi convine când sunt eliminat. Sunt emoţii, e normal. Aş vrea să mai scot ceva în evidenţă, oamenii din Iaşi sunt gospodari, cei care îngrijesc terenul. Cu siguranţă ar fi fost o folie protectoare pentru ploaie. Aşa suntem noi mai gospodari. Chiar dacă terenul era aşa cum era, când pregăteşti un meci o faci cu mult timp înainte. Nu puteam să schimb, noi jucăm fotbal indiferent de starea terenului. Am luat prea uşor golurile, a fost un penalty acordat cu mare uşurinţă. Mergem înainte. Aşa a văzut la momentul respectiv… Am avut o discuţie cu el, mi-a explicat că aşa a văzut. Dacă l-a dat cu uşurinţă, l-a dat şi nu mai putem întoarce", a spus Flavius Stoican, la DigiSport, după meci.

Tehnicianul ieşenilor a precizat că jucătorii şi-au primit restanţele salariale: "Astăzi am avut o discuţie cu preşedintele cluburi şi m-a anunţat că restanţele financiare sunt rezolvate. În play-off vreau să jucăm fotbal, să punem probleme, să câştigăm puncte. Dacă era un teren aşa cum trebuie, nu se ştie cine mergea mai departe". FC Botoşani s-a calificat, marţi, în semifinalele Cupei României, după ce a învins, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, după prelungiri, echipa CSM Poli Iaşi, în ultimul meci din sferturile de finală ale competiţiei.

 

 

Comentarii