Aproape un milion de români s-au uitat la Firea pe RTV și Antena 3. Tinerii, mai deloc

miercuri, 30 septembrie 2020, 18:44
1 MIN
 Aproape un milion de români s-au uitat la Firea pe RTV și Antena 3. Tinerii, mai deloc

S-au uitat românii la „simultanul” cu Gabriela Firea (în direct pe România TV, înregistrată pe Antena 3)? S-au uitat mulți, dar foarte puțini tineri din segmentul comercial. La România TV, din cei 430.000 de telespectatori din toată țara, doar 15.000 au fost din segmentul tânăr, comercial. Cu aceste cifre, pe publicul comercial a fost tocmai pe 15, scrie Petrișor Obae pe paginademedia.ro

Aseară, la Antena 3 și la România TV, cu Gabriela Firea invitată, mesajele au fost aproape identice: Gabriela Firea a fost trădată, Gabriela Firea a fost furată, Dan Tudorache este victima de la Sectorul 1, și nu USR, Avem documentele, Fraudă masivă (în defavoarea PSD) etc. Plus ceva despre realizările, ca primar, ale Gabrielei Firea.

România TV (cu Victor Ciutacu moderator) și Antena 3 (cu Mihai Gâdea în biroul Gabrielei Firea) au adunat un public consistent la nivelul întregii țări și la orașe. Nu și pe publicul comercial. Puțin peste 7% dintre telespectatori au fost cei din segmentul comercial (adică tineri din mediul urban, între 18 și 49 de ani).

Citește integral pe paginademedia.ro

Comentarii