Aţi auzit de Virgiliu Postolachi?

marți, 31 iulie 2018, 01:43
2 MIN
 Aţi auzit de Virgiliu Postolachi?

 

Basarabeanul de 18 ani a marcat golul victoriei PSG în amicalul cu Atletico şi este dorit la naţionala României

Formaţia Paris Saint-Germain a învin, cu scorul de 3-2, echipa Atletico Madrid, într-un meci din cadrul International Champions Cup, disputat la Kallang. Echipa pregătită de germanul Thomas Tuchel a deschis scorul în minutul 32, prin Nkunku. Diaby a majorat avantajul parizienilor în minutul 71, dar Atletico a revenit superb în ultimul sfert de oră şi a egalat situaţia pe tabelă, graţie reuşitei lui Mollejo (‘75) şi autogolului lui Bernede (’86). Intrat pe teren în minutul 51, moldoveanul Virgiliu Postolachi a dat lovitura în minutul 90^2, aducând victoria parizienilor. Atacantul moldovean l-a învins pe Antonio Adan cu un şut superb de la marginea careului, după ce a driblat elegant un adversar.  

Postolachi s-a născut pe 17 martie 2000, la Edineţ (Moldova), dar are şi cetăţenie franceză/ Postolachi a jucat mai întâi pentru echipa Under 17 a PSG, iar în timpul sezonului trecut a fost promovat la echipa Under 19. La începutul lunii iulie, şefii grupării pariziene i-au oferit un contract de profesionist valabil până la data de 30 iunie 2021. Presa a scris lunile trecute că FRF doreşte naturalizarea sa. Fotbalistul are naţionalitate moldoveană şi franceză.

În precedentele două confruntări din cadrul turneului amical International Champions Cup, PSG a mai fost învinsă de două ori: 1-5 cu Nayern şi 1-3 cu Arsenal. Partida cu Atletico a fost ultima a parizienilor înainte de duelul cu AS Monaco pentru Supercupa Franţei (4 august).

 

Comentarii