Bărbat căzut în cap după ce soția a tăiat ștreangul cu care se spânzurase

vineri, 14 august 2020, 08:10
1 MIN
 Bărbat căzut în cap după ce soția a tăiat ștreangul cu care se spânzurase

Un bărbat se zbate între viaţă şi moarte pe reanimare, după ce a fost salvat în ultima clipă, din ştreang, de soţia sa. Incidentul groaznic a avut loc miercuri seară, în gospodăria în care bărbatul de 63 de ani, locuieşte împreună cu soţia lui. Pe parcursul zilei, acesta ar fi consumat o cantitate apreciabilă de băuturi alcoolice, iar, la un moment dat, a avut o ceartă cu partenera sa de viaţă, după care a ieşit din încăperea în care erau.

Văzând că nu se mai întorcea, după câteva zeci de minute, femeia a pornit în căutarea lui, iar la un moment a auzit un zgomot înfundat în pod. În momentul în care a urcat să vadă despre ce era vorba, femeii i s-a înfăţişat o imagine de coşmar, soţul ei atârnând într-un ştreang legat de o grindă, cu picioarele la câteva zeci de centimetri de podeaua pe care era un scaun răsturnat. Speriată, femeia a luat un obiect ascuţit, cu care s-a chinuit şi a tăiat ştreangul care îi lăsase soţul fără aer.

În panica creată, femeia nu a luat însă în calcul şi faptul că bărbatul era mai mare şi mult mai greu decât ea, iar în momentul în care a tăiat ştreangul, acesta s-a prăbuşit peste ea şi s-a lovit puternic cu capul de podea.

Mai multe, pe monitorulbt.ro

Comentarii