Ce caută Rareş Bogdan la Iaşi şi cine plânge deja în pumni?

marți, 26 martie 2019, 02:50
2 MIN
 Ce caută Rareş Bogdan la Iaşi şi cine plânge deja în pumni?

Am auzit şi noi, zilele trecute, că fostul realizator TV Rareş Bogdan, mai nou cap de listă la europarlamentare la liberali, a anunţat prin Italia că, os de ardelean de la Cluj fiind, a decis să vină să-şi facă birou politic în inima Moldovei, la Iaşi, şi că va candida din partea Iaşului la aceste alegeri. 

Trecem peste şmecherie: nu are cum să candideze din partea Iaşului, că listele sunt naţionale, nu judeţene. Haideţi mai bine să vedem ce caută, de fapt, tânărul Rareş la Iaşi?

Unele guri rele, unii spun că şi rău intenţionate, zic că de fapt Răreşel va fi uns şef de filială aicea, în locul actualului care, alături de alţi doi-trei şefi din ţară, ar fi pe făraş din cauză că nu a îndeplinit targeturile partidului la strâns semnături.

Pus pe poziţie, cică Răreşel ar urma să devină chiar şef de partid în curând, iar peste vrei cinci ani el să fie viitorul prezidenţiabil al PNL. Ei, ce ziceţi: se leagă puţin maioneza?

Iar sunt ieşenii luaţi de fraieri? Iaca şi docomentele!

Amicul nostru Archibald Tănase, om cu doftorat magna cu lăute în sforăraie politică de Bahlui, crede că o mare păcăleală ne mai pregăteşte în aceste zile Mihăiţă Tai-Tei, stimaţi telespectatori, cu tăiatul copacilor din târg.

Amicul Archie a observat că oamenii lui Mihăiţă continuă cu egzactamente aceeaşi strategie ca la tei: atunci când au fost tăiaţi teii, oamenii lui Mihăiţă dădeau comunicate peste comunicate că se vor planta 'jdemii de tei prin tot oraşul. Evident, s-au plantat câţiva doar aşa, la mişto. Acum, au taiat brazi, şi ghici ce zic oamenii?

Iaca ce, în facsimilul alăturat, după docoment oficial! Băi, voi chiar ne luaţi de proşti?

Comentarii