Ce le promitea un pedofil bogat unor fete pentru a întreține relații cu el

miercuri, 09 septembrie 2020, 09:57
3 MIN
 Ce le promitea un pedofil bogat unor fete pentru a întreține relații cu el

Un bărbat de 50 de ani din judeţul Cluj este acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o fată de 14 ani, totul petrecându-se cu acceptul şi chiar încurajarea mamei fetei. Dosarul aflat pe rolul instanţei scoate la iveală detalii tulburătoare despre modul în care fata de 14 ani a ajuns să fie sedusă de Mihăiţă Codrianu, bărbatul cu 35 de ani mai mare, care i-a cumpărat cadouri scumpe şi chiar a închiriat un apartament pentru fată, mama sa şi cei doi fraţi ai fetei. Două fete, minore şi ele, martore în dosar, au povestit cum bărbatul a încercat să le cucerească şi pe ele prin cadouri scumpe. În plus, fetele au povestit cum, ca să le impresioneze, Codrianu le-a făcut cunoştinţă cu cântăreţul Smiley.

Eleva de 14 ani l-a cunoscut pe bărbatul de 50 de ani prin intermediul unei colege de clasă, care ar fi avut şi ea o relaţie cu Codrianu. Ancheta a scos la iveală că pe fondul tensiunilor din familia minorei, Codrianu le-a luat pe fata de 14 ani, pe mama acesteia şi pe cei doi fraţi ai fetei, de 17 ani şi 8 ani, şi le-a închiriat un apartament în Dej, pentru care plătea 300 de euro lunar. Acolo, bărbatul mergea şi întreţinea relaţii sexuale cu minora de 14 ani, totul petrecându-se cu acordul mamei fetei. Ancheta a fost declanşată la denunţul tatălui fetei, care, interesându-se de situaţia şcolară a minorei, a aflat că aceasta este aşteptată la şcoală de bărbatul în vârstă de 50 de ani.

Trei fete de 14 ani, din acelaşi sat clujean cu amanta minoră a lui Codrianu, le-au povestit anchetatorilor cum a încercat omul de afaceri să le seducă oferindu-le cadouri scumpe şi promiţându-le că vor avea alături de el o viaţă fericită pentru că este bogat şi are proprietăţi în Portugalia.

Una dintre ele, care are calitate de martor în dosar, a declarat că l-a cunoscut pe Codrianu în vara anului 2017, când mergea cu vacile prin faţa casei bărbatului, iar acesta a abordat-o şi au făcut cunoştinţă. Fata a mai declarat că în acea vară, în timp ce mergea spre magazinul din sat, Codrianu a chemat-o să urce în BMW-ul său. După ce l-a chemat pe tatăl fetei să îi lucreze ceva acasă, Codrianu l-a convins pe bărbat să o lase pe fiica sa cu el în oraş. Bărbatul a acceptat, iar Codrianu s-a dus cu minora la un magazin Orange de unde i-a luat un telefon cu cartelă pe abonament, un ceas inteligent şi o husă plătind 1.750 de lei. În aceeaşi zi, bărbatul a dus-o pe fată la restaurant şi i-a propus să înceapă o relaţie cu el. Fata a povestit că pe drumul spre casă, Codrianu a început să îi vorbească despre relaţii sexuale, despre nopţi romantice între doi parteneri, propunându-i indirect să întreţină relaţii sexuale cu el. Fata a declarat că în momentul în care bărbatul i-a pus mâna pe picior a început să zbiere, iar două zile mai târziu a mers acasă la ea cu cadouri scumpe. Minora a mai declarat că inculpatul i-a spus că „să mă gândesc bine, că e singura şansă pe care el mi-o acordă să fiu împreună cu el“.

„De asemenea, a început să îmi spună că el mă face fericită, că pot să am ce vreau pe lumea asta, tot ce îmi doresc. Mi-a spus că pleacă de tot în Portugalia şi nu se mai întoarce, că el s-a îndrăgostit de mine de un an înainte, că el ştie că eu sunt mai tânără ca el, dar i-ar plăcea ca averea lui să rămână pe mâinile mele, că şi-ar dori ca copiii lui să îmi spună mamă“, a declarat fata.

Aflați amănunte de pe adevarul.ro.

Comentarii