Ce mesaj a postat Cîţu pe Facebook joi dimineaţă la câteva ore după ce a decis revocarea ministrului Justiţiei

joi, 02 septembrie 2021, 08:16
1 MIN
 Ce mesaj a postat Cîţu pe Facebook joi dimineaţă la câteva ore după ce a decis revocarea ministrului Justiţiei

Premierul Cîţu a postat un mesaj pe Facebook joi dimineaţă, la câteva ore după ce a decis revocarea ministrului Justiţiei Stelian Ion, iar partenerii de guvernare USR-PLUS au anunţat că vor susţine o moţiune de cenzură împotriva guvernului dacă actualul prim ministru rămâne în funcţie. 

„Succes, România! Astăzi câştigăm big time!”, a scris Cîţu, cel mai probabil cu referire la partida de fotbal a naţionalei de joi seara cu Islanda. Premierul Florin Cîţu a anunţat miercuri seară că l-a revocat pe ministrul Justiţiei, Stelian Ion, care nu a avizat proiectul „Anghel Saligny”, un program despre care, în condiţiile actuale, USR-PLUS spune că ar fi o hoţie precum precedentele programe PNDL. Florin Cîţu a făcut apel la USR-PLUS să nu iasă de la Guvernare.

Cititi si: Criză guvernamentală. Cîțu l-a demis pe ministrul Justiției. USR PLUS vrea demiterea premierului

Interimar la Justiţie va fi Lucian Bode. USR PLUS a reacţionat după şi a anunţat că îşi retrage sprijinul politic pentru premierul Cîţu, pe care-l acuză că a aruncat ţara în criză politică. În situaţia în care discuţiile din Coaliţie vor eşua în propunerea unui nou premier, USR PLUS va susţine o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cîţu.

Cititi si: Va accepta preşedintele Iohannis demiterea lui Stelian Ion de la ministerul Justiţiei?

Comentarii