De Business

Punem punctul pe știi

COMUNICAT DE PRESA

Cele mai importante companii din Iaşi vor fi premiate la evenimentul regional Forbes Best Cities for Business

duminică, 12 septembrie 2021, 08:00
3 MIN
 Cele mai importante companii din Iaşi vor fi premiate la evenimentul regional Forbes Best Cities for Business

Forbes România va organiza pe 14 septembrie 2021, la Grand Hotel Traian, a treia ediţie a celui mai important evenimentul dedicat mediului de business regional – Forbes Best Cities for Business Iaşi. Evenimentul îşi propune să promoveze oportunităţile în dezvoltarea economică regională, precum şi investiţiile şi strategiile de succes din regiune.

 Evenimentul va debuta cu două paneluri de discuţii: Oportunităţile şi provocările în dezvoltarea economică regională şi Investiţiile şi strategiile de succes, în cadrul cărora cei mai importanţi reprezentanţi ai mediului de business din regiune sunt invitaţi să vorbească despre oportunităţile de business pe care le oferă această regiune şi despre strategiile pentru o dezvoltare continuă. La finalul evenimentului Forbes România va premia cele mai importante business-uri din această zonă cu Premiul de Excelenţă pentru contribuţia la dezvoltarea economică a regiunii.

Despre Forbes Best Cities for Business

Forbes România a lansat în 2021 FORBES ROMÂNIA BEST CITIES FOR BUSINESS, un prim „turneu” prin oraşele Craiova, Cluj-Napoca, Iaşi, Braşov, „turneu” ce va continua şi în alte oraşe, unde ne dorim să reunim reprezentanţii întregii comunităţi de business, pentru a aborda toate aspectele mediului de afaceri din zona respectivă, de la provocări şi dificultăţi (normale sau determinate de această perioadă fără precedent), până la oportunităţile oferite de fiecare zonă în parte.

Noua serie de evenimente FORBES ROMÂNIA BEST CITIES FOR BUSINESS îşi propune, pe de o parte, să aducă în atenţia publicului local şi naţional toate realizările companiilor din oraşele româneşti, pe lângă Bucureşti, iar pe de altă parte să devină un program de educaţie antreprenorială pentru o dezvoltare durabilă pentru business-urile regionale.

Forbes România le mulţumeşte partenerilor săi:

Carrefour, Nordis, Teilor în calitate de parteneri strategici; Raiffeisen Bank, BCR în calitate de parteneri platinum; Julius Meinl, Impact în calitate de parteneri gold: AROBS Transilvania Software, Grampet, TBI Bank şi Iulius Group în calitate de parteneri silver, ProTV Iaşi în calitate de partener media precum şi Chilli Ideas în calitate de partener.

 Despre Forbes România

Forbes România este cea mai vândută publicaţie de business din România şi este editată de compania BP Publishing Media, recunoscută de către Forbes Media ca fiind cea mai dinamică şi creativă franciză a Forbes la nivel mondial. În această perioadă, brandul Forbes s-a dezvoltat accelerat pe piaţa românească, fiind reprezentat prin intermediilor publicaţiilor lunare Forbes România şi ForbesLife România, precum şi al proiectelor speciale Forbes Kids sau Forbes 500. Acestor ediţii tipărite li se adaugă proiecte speciale în zona digitală şi peste 20 de evenimente anual, de la formate de business şi până la gale, petreceri sau evenimente « on-demand » sau private, care acoperă cele mai variate categorii de public din zona premium de pe piaţa românească.

Pentru mai multe detalii vizitaţi www.forbes.ro Vizitaţi Forbes pe Facebook http://www.facebook.com/forbesromania

 

 

Comentarii