Cine este legătura dintre Dana Budeanu, Traian Băsescu şi Gabriela Firea

vineri, 25 septembrie 2020, 11:12
1 MIN
 Cine este legătura dintre Dana Budeanu, Traian Băsescu şi Gabriela Firea

Analiştii politici susţin că Traian Băsescu, prin candidatura sa la Primăria Capitalei, o ajută pe Gabriela Firea să obţină un nou mandat, căci majoritatea voturilor sale vor veni din tabăra „băsiştilor” care ar fi votat cu Nicuşor Dan. Traian Băsescu a negat mereu acest lucru şi a susţinut că a decis să intre în cursa pentru Primăria Capitalei doar pentru că PNL şi USR-PLUS a eliminat PMP din alianţa care urma să îl susţină pe Nicuşor Dan. 

„Când liderii dreptei au spus PMP-ului că nu-l primesc în alianţă trebuiau să ia în considerare că PMP-ul va avea un candidat. A, că ar fi vrut un candidat iepure cu care să ne facem de râs, asta e altă socoteală. Însă am încercat să fim corecţi politic. Să nu falsificăm şansa noastră.

Candidăm cu ce putem. Am luat în serios candidaturile deşi ne-am făcut listele în ultima clipă. Nu puea nimeni să ne ceară să arătăm ca o echipă de fotbal care vinde meciul”, a declarat Traian Băsescu într-un interviu pentru Adevărul. 

În respectivul articol, fostul preşedinte al României şi actualul parlamentar a criticat-o pe Gabriela Firea, pe care a numit-o coruptă, dar a contestat şi metodele sale de a face campanie electorală prin intermediul unor personaje precum Dana Budeanu. Traian Băsescu a declarat despre aceasta din urmă că este o incultă. 

Citiţi materialul integral pe newsweek.ro

Comentarii