Cine sunt noii şefi ai liberalilor? Păi, iote, intraţi pe site-ul lor şi vedeţi!

vineri, 27 august 2021, 01:50
2 MIN
 Cine sunt noii şefi ai liberalilor? Păi, iote, intraţi pe site-ul lor şi vedeţi!

Nu ştim alţii cum sunt, dar noi, când vedem cum taman partidul care dă peste tot cu basca de bătătură şi jură că va digitaliza nu numai Iaşul (unde au lansat licitaţia de informatizare dar au şi scos-o, că avea greşeli gogonate), dar şi tătă România, de la capitală la Horodiştea în nord, dar ei nu-s în stare să-şi dea un update nici măcar la site-ul propriu de partid de la Iaşi, apăi noi chiar avem tot dreptul să dăm cu caciula de pardoseală, băi nene băi! 

Ia’n uitaţi şi domniile voastre, dragi cetitori, ce puteţi vedea imediat cum deschideţi prima pagină a site-ului filialei de partid şi de stat a liberalilor ieşeni!

Tot Chirica figurează şef la municipală, deşi între timp, oho, de ceva vreme, e Dangă în loc, şi tot Alexe este şef la judeţ, deşi a fost de mult ales Alex Muraru.

Iar de trupa din fotografia de mai sus, nici nu mai spunem. Acuma, dacă stăm strâmb şi gândim drept, poate că şi noii şefi încă nu au tupeu să-i supere pe baronaşi şi, deh, mergem aşa înainte, că-nainte era mai bine, cum se zice. Asta, aşa, ca să-i scuzăm şi să se scoată olecuţă mai onorabil, nu-i aşa?

Nici alăturea nu-s mai breji

Staţi însă puţin şi nu mânaţi, ci lângă boi v-alăturaţi şi uitaţi aicea că nici ăia de la PSD Iaşi nu-s mai breji.

Adicătelea, din ce vedem, au toată activitatea pe online blocată încă dinaintea ăstora de la PNL, cam de prin campania electorală, când ne învăţau cum să votăm. Dar, în fine, măcar aicea nu s-au schimbat şefii, na! Sau, cel puţin, nu deocamdată…

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii