Ciucă desemnatul de la Bucureşti şi relaţia cu Mihăiţă& Costel de la Iaşi

sâmbătă, 23 octombrie 2021, 01:50
3 MIN
 Ciucă desemnatul de la Bucureşti şi relaţia cu Mihăiţă& Costel de la Iaşi

La trei zile după ce a dat cu artificii la Palat, şi asta după ce  nu a avut nicio reţinere să aprobe şi târgul de căciuli de la Hală, dar şi coada la moaşte la liber, auzim că Mihai Chirica a vorbit către presa centrală spunând pe un ton foarte doct şi sfătos că musai este nevoie de un lockdown total, cu închidere în casă mai ceva ca anul trecut. 

Am întreba, stimaţi telespectatori, oare unde o fi coerenţa acestui personagiu? Dar asta nu mai întrebăm, că ştiţi şi voi unde e. Am întreba mai degrabă oare unde i-o fi bunul simţ. Adică ăla care să-l facă să nu mai creadă tot oraşul ăsta, de-a hurda, plin de oameni fără nicio valoare sau memorie. Dar parcă nici asta nu mai întrebăm, că ştim răspunsul.

Mai bine haideţi să-l întrebăm ceva ce sigur stăpâneşte mai bine: de-un par egzamplu, dacă asta cu gheneralul de la PNL îi pică sau nu cu tronc? Căci, din câte ştim, Ciucă, la fel ca şi Cîţu, face spume numai când aude de penali în funcţii publice…

Aliniere de planete: politichia de Bahlui şi liberarea lui Gigi

Zice-se că ieşirea fostului şef şi fostului binefăcător Gigi de la puşcărie ar fi tare inconfortabilă pentru premarele Mihăiţă. Şi asta mai ales după ce s-a auzit că, prin anumite medii apropiate, Nichita ar fi jurat răzbunare încă dinainte de a ajunge la zdup, când ar fi auzit că oamenii lui Chirica au ciripit tot ce ştiau atunci când au fost întrebaţi.

Ba chiar, spun unii, ar fi fost încurajaţi şi de Mihăiţă s-o facă, el însuşi punând umărul acolo unde a putut, ca să scape mai repede de el. Ca urmare, puneţi deoparte berea şi seminţele: se anunţă faze faine!

Cină de taină la patriarh

Şi pentru că veni vorba de Sfânta Parascheva şi de pelerinajul recent, haideţi să vă povestim o întâmplare spusă pe ici pe colo de un amic. Un fost ministru într-un post influent, nu spunem care, întâmplare oarecum recentă, i-a povestit amicului că în chiar a doua săptămână de mandat s-a trezit cu invitaţie la cină de la patriarh.

Acolo, amicul amicului cică a fost de-a dreptul uluit: meniu de restaurant Michelin, vin de 800 euro sticla etc., încât ziceai că dansatoare la bară lipseau…În fine, totul doar ca să i se dea de înţeles cam aşa ceva: mandatul tău e limitat, dar eu sunt aici pe viaţă, aşa că tu ai grijă de mine cât eşti în funcţie, eu am grijă de tine după aia pe viaţă. Mna, concluziunea vă aparţine…

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii