Cozi kilometrice spre București. Se întorc cei care au fost la munte și la mare

luni, 08 iunie 2020, 18:40
1 MIN
 Cozi kilometrice spre București. Se întorc cei care au fost la munte și la mare

Traficul se desfasoara cu dificultate, luni seara, pe sensul catre Capitala al DN 1 Bucuresti-Brasov, pe sensul Brasov-Ploiesti al DN 1, pe centura de Vest a Ploiestiului, dar si pe autostrada A 2 Bucuresti-Constanta, pe sensul catre Capitala, si pe DN 3 Bucuresti-Calarasi, tot spre Capitala. Pe anumite portiuni s-au format coloane de masini de pana la sapte kilometri.

Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca, in jurul orei 18.00, pe sensul catre Capitala al DN 1 Bucuresti-Brasov, valorile de trafic se pastreaza ridicate, fiind formata coloana in miscare de la limita cu judetul Brasov pana in statiunea Busteni. De asemenea, in orasul Comarnic, traficul este intens si se circula in conditii de aglomeratie pe sensul Brasov-Ploiesti al DN 1, intre kilometrii 110 si 108. In plus, trafic intens este si pe Centura de Vest a orasului Ploiesti, formandu-se coloana in miscare pe sensul de coborare.

Au fost instituite dispozitive de informare pentru rutele alternative la DN 1, respectiv DN 1A Brasov – Cheia – Ploiesti si DN 73 Rasnov – Campulung – Pitesti.

Mai mult, pe ziare.com

Comentarii