Cum s-a vândut Iaşul gratis, când alţii au scos bani grei

miercuri, 17 ianuarie 2018, 02:50
3 MIN
 Cum s-a vândut Iaşul gratis, când alţii au scos bani grei

Iată, stimaţi telespectatori, cam cum stă Iaşul în bătălia pe viaţă şi pe moarte din PSD, şi cam cu cât praf de pe tobă ne alegem noi de aicea! 

Poate nu ştiaţi, dar Dragnea nici măcar nu a trecut prin Iaşi săptămâna trecută, în timpul turneului prin ţară în care a colectat sprijin politic în partid, deşi a vizitat atât judeţele de la sud de noi cât şi pe cele de la nord şi vest, unde a mers împreună cu ministrul cel mai bănos din Guvern şi a promis bani mulţi, pe semnătură. Iar Vrancea, cu toate astea, nici măcar nu l-a votat. În schimb, cu toate acestea, Iaşul i-a oferit alaltăieri în Cepeex cel mai sigur vot de susţinere, dat din prima, deşi nouă, ieşenilor, nu ne-a promis Dragnea absolut nici un şfanţ, faţă de judeţele din jur, unde vicepremierul Stănescu, aflat împreună cu Dragnea, a şi semnat documente de alocare, nu numai a promis. Asta, domnule şef de judeţ Maricel, se cheamă „Managementul riscului“, „Managementul deşeurilor“ sau este „Managementul rebuturilor politice“?

Îl mai ştiţi pe Văru Jan? Iaca, vă amintim noi!

Iată ce posibilă oportunitate a mai ratat Iaşul odată cu anularea Cepeex-ului PSD ce urma să aibă loc la Iaşi, dragi telespectatori: spun unele guri rele că, odată cu restructurarea guvernului pe care o avea în cap Tudose, cică din zona ALDE urma să mai vină un ministru în echipă, iar acesta ar fi fost deputatul Văru Jan, cucul armenesc vrâncean născut la Craiova şi ales la noi în judeţ. Unii zic însă că, în caz de restructurare mai profundă a Guvernului, Văru Jan tot ar putea ocupa un loc în echipă. Partea proastă e că, din câte se aude, nu va mai fi nici un fel de restructurare nimic, în afară de darea afară a disidenţilor pro-Tudose şi înlocuirea lor. Deci, iaca, nu că ne e nouă tare pe plac Văru Jan, dar musai tre’ să dăm, ca ieşeni, încă o bilă neagră pentru omul negru Dragnea, ‘tu-i America lui de teleoltean!

Am ajuns barjocura lui Dragnea?

Dom’le, una şi cu una fac două: dar ia’n spuneţi-ne şi nouă cum să faci ca să nu izbeşti cuşma de bătătură până să-i sară fundul, nu alta, când vezi ditamai partidul ăsta mare şi bleg, plin de papiţoi care parcă stau capră şi se uită în timp de Dragnea joacă ţonţoroiul cum vrea el peste o ţară întreagă, râzându-le şi în nas tuturor după ce, iaca, face ce vrea muşchiul lui apoi, başca, pune un  premier tot teleoltean: o cocoană de la Videle, amică de cafele şi broderii cu Carmen Dan? Spuneţi şi voi: este sau nu momentul de ieşit în stradă?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

 

 

Comentarii