De ce şi-a bătut o actriţă soţul până a intervenit poliţia

luni, 27 noiembrie 2017, 20:52
2 MIN
 De ce şi-a bătut o actriţă soţul până a intervenit poliţia

Actriţa Naya Rivera, cunoscută din serialul "Glee", a fost arestată pentru violenţă domestică după ce s-a certat cu soţul ei din cauza copilului şi l-ar fi lovit, potrivit Poliţiei citată de BBC.

Actriţa în vârstă de 30 de ani, care interpretează rolul Santana în serialul de televiziune, a fost reţinută în locuinţa din  comitatul Kanawha, Virginia de Vest, SUA.

Potrivit plângerii, poliţia a fost chemată pentru o situaţie de familie. Şeriful din Kanawha a anunţat că cei doi "se certau din cauza copilului".  Poliţiştii au vorbit cu Ryan Dorsey care le-a spus că soţia l-a lovit în cap şi în faţă.  Ryan, 34 de ani, le-a arătat poliţiştilor imagini pe telefonul mobil care arată ce s-a întâmplat.  Poliţia a afirmat că are răni uşoare şi nu a cerut necesitat îngrijiri medicale. Naya a fost arestată şi acuzată de "violenţă domestică" şi a apărut în faţa magistraţilor curţii din Kanawha duminică.

Într-un comunicat, poliţia a spus: "Ca în toate speţele penale, încadrarea în cazul doamnei Rivera aduce a acuzaţie. Este considerată nevinovată până la proba contrarie".  Rivera a fost audiată duminică dimineaţă, după care a fost eliberată. Luna trecută, a fost anunţat că Rivera renunţă la divorţul de Ryan Dorsey, pe care îl intentase în noiembrie 2016. Născută pe 12 ianuarie 1987, Naya Marie Rivera este o actriţă şi cântăreaţă americană, cunoscută mai ales pentru interpretarea majoretei Santana Lopez în serialul de televiziune "Glee" în perioada 2009 – 2015.

 

 

Comentarii