Despre provocarile madamei Beatrix şi pretenarii premarelui, care au sapat groapa de la CUG.

vineri, 12 ianuarie 2018, 02:50
3 MIN
 Despre provocarile madamei Beatrix şi pretenarii premarelui, care au sapat groapa de la CUG.

Mare agitaţie pe la Opereta ieşeană, cică pe motiv că s-a întors madam Beatrix şi că pre mulţi are să popească ea, în anul care tocmai a început, dintre cei care au scuipat coji de seminţe pe urmele ei, când a plecat de aicea la Bucureşti. E drept acuma şi asta, că madama vine cu scandal aicea, după ce a fost acuzată la Bucureşti că a băgat mânuţa-i silfidee cam prea adânc în sacul scorţos dar plin de caşcaval al bugetului instituţiei. 

Dar, weekend fiind, haideţi pe azi să vedem partea plină a paharului, dragi amatori de artă lirică, şi să admitem că opereta ieşeană a cam căzut într-un con de umbră în ultima vreme, de când dânsa a fost plecată. Aşa că, madam, tre’ să vă spunem că lumea are aicea aşteptări mari în aceste vremuri de restrişte politică. Dar, pe de altă parte, vede şi că boacănele au fost cam mari. Discutând însă cu unii sau cu alţii, cică lumea ar fi dispusă să vă mai ofere un cec în alb, dar să vadă mai întâi dacă prestaţia e la nivelul aşteptat. Aşa că, deh, ce altceva avem de făcut decât să aşteptăm? Vorba aia: aşteptarea moarte n-are…

Cumătria şi malul din CUG

Una scurtă dar vioaie şi despre trotuarul şi strada surpată din CUG, ca să începeţi weekend-ul olecuţă mai informaţi. Păi cum să-l ia de guler premarele Mihăiţă pe investitorul Nik Oliţă de acolo, cel care a săpat ca şi cum ai face un veceu în curte, nu ditamai blocul de 13 nivele, când, dacă nu ştiaţi, respectivul, alături de asociatul lui, au fost cei mai mari pretenari ai ultimei cumetrii a lui domn premare. După cum se vede, Mihăiţă al nostru şi-a făcut o gaşcă de invidiat, nu alta. Şi dacă tot vreţi să avem umor până la capăt, haideţi să dăm drumul şi la o dezbatere publică pe bune despre viitorul luminos al oraşului: oare nu se vinde cam prea ieftin premarele ăsta?

Iaca şi literaţii!

V-aţi săturat de amatorismul şi de semianalfabetismul din Guvern? Iată şi ultima mostră pe care v-o oferim: declaraţia de interese a fostei subprefectoriţe de Teleorman actuală menistră de Interne Carmen „Decât“ Dan.

Asta, aşa, ca să vă mărim rezistenţa la porniri de revoltă împotriva agramaţilor, mai ales după ce am auzit că Dragnea l-ar vrea ca înlocuitor pentru Tudose pe urmaşul lui Sevil la ministerul bănos al Dezvoltării, Paulică Stănescu. Cum care? E cel care nu a avut nici o declaraţie publică de câteva luni de când e numărul doi în Guvern. Sau, mai scurt, un fost tractorist din Olt care a făcut facultatea de Agronomie mai an, la bătrâneţe, la Craiova la fefe (fără frecvenţă, pentru cei mai noi). Vai, Doamne, oare cu ce-am greşit, fraţi români?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

 

 

Comentarii