Doamna Chiajna l-a înfuriat pe Mitriţă

miercuri, 22 august 2018, 01:43
2 MIN
 Doamna Chiajna l-a înfuriat pe Mitriţă

Concordia  a câştigat cu 1-0 pe Craiova, iar vedeta infatuată a echipei s-a răzbunat pe gazon şi a sărit la bătaie la fani

 

 

 

Etapa a V-a a Ligii I s-a încheiat cu o surpriză de proporţii. Pe stadionul “Ion Oblemenco” din Bănie, Concordia Chiajna a câştigat cu 1-0 partida cu Universitatea. Din minutul 18, Universitatea Craiova a evoluat cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Donkor în urma unui fault dur  asupra lui Marc. Unicul gol al meciului a fost marcat de Nicolas Gorobsov, cu un şut la colţul lung de la 25 de metri. Colac peste pupăză, vedeta infatuată a Craiovei, Alexandru Mitriţă a reacţionat nervos la capătul meciului.  După ce s-a răzbunat pe terenul dezastruos din Bănie la capătul unui nou meci nereuşit, micuţul mijlocaş ofensiv a cedat din nou nervos, la puţin timp după ultimul fluier. Supărat pe atitudinea unor fani care l-au înjurat şi i-au reproşat rezultatele modeste din startul stagiunii, Mitriţă a mers glonţ spre tribună, a încercat să sară la bătaie şi a fost oprit cu greu de restul colegilor şi de forţele de ordine. Nici măcar după intervenţia acestora nu s-a calmat şi a continuat dialogul de la distanţă cu fanii care l-au deranjat.

Tehnicianul formaţiei Universitatea Craiova, Devis Mangia, s-a declarat nemulţumit de arbitrajul lui  Ionuţ Coza: "Le mulţumesc jucătorilor pentru tot ce au făcut în teren, mai ales după meciul de joi şi având în vedere că am jucat 70 de minute în zece. Nu vorbesc despre arbitri, a fost eliminarea, dar nu mi-a plăcut cum a condus meciul. şi au fost multe trageri de timp, trebuia să fie mai multe minute de prelungire. Terenul a fost execrabil", a declarat Mangia la Digisport. Cu această, s-a încheiat etapa a V-a a Ligii I, în urma căreia clasamentul prezintă multe surprize.

Meciurile etapei a VI-a (24-27 august): Concordia Chiajna – Astra Giurgiu (vineri), Dunărea Călăraşi – Poli Iaşi, Dinamo – FC Hermannstadt (sâmbătă), Gaz Metan Mediaş – CFR Cluj, FC Viitorul –FCSB (duminică), FC Botoşani – Sepsi Sfântu Gheorghe, FC Voluntari – Universitatea Craiova (luni)

Comentarii