Drifturi cu un BMW înmatriculat în Galați făcute în Botoșani de un individ din Iași

marți, 07 septembrie 2021, 09:22
2 MIN
 Drifturi cu un BMW înmatriculat în Galați făcute în Botoșani de un individ din Iași

La începutul lunii august, un autoturism BMW cu numere de Galați a deranjat în mai multe rânduri participanții la trafic sau pietonii după o serie de manevre vecine cu inconștiența făcute pe străzile orașului Botoșani.

La volan a fost văzut un tânăr care conducea cu viteză extrem de mare și prefera să facă drifturi mai ales în sensurile giratorii. Neoficial, pe lângă numeroși martori, chiar și polițiștii îi cunosc identitatea dar și mediul familial din care provine, însă misiunea dificilă a fost accea de a obține probele necesare prin care respectivul tânăr să fie asociat cu mașina din Galați care nu-i aparține de fapt și în acte.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Botoșani, autoturismul marca BMW figurează ca înmatriculat în circulație, însă proprietarul din acte este o persoană cu domiciliul în municipiul Galați.

„Cu ocazia solicitării scrise înaintate de polițiștii rutieri botoșăneni către proprietar, de a comunica în termen de 5 zile datele persoanei căreia i-a încredințat mașina spre conducere sau dacă a înstrăinat-o, nu s-a primit niciun răspuns și nici confirmarea primirii”, a declarat ag. principal Delia Nenișcu, purtător de cuvânt IPJ Botoșani.

Tânărul bănuit că se afla la volanul BMW-ului la momentul efectuării drifturilor își are domiciliul în municipiul Botoșani. Polițiștii ar deține informații că se afla la volanul bolidului, drept pentru care l-au invitat la sediul IPJ. Șoferul nu s-a prezentat, iar ulterior, fiind contactat telefonic, ar fi declarat că BMW-ul la volanul căruia a fost văzut nu-i aparține. Ar deține unul identic, însă cu un alt număr de înmatriculare, iar în prezent locuiește în Iași.

Aflați amănunte de pe botosaneanul.ro.

Comentarii