Facebook Gaming, oficial și gratuit: la ce ajută cel mai nou serviciu de streaming

marți, 27 octombrie 2020, 12:26
1 MIN
 Facebook Gaming, oficial și gratuit: la ce ajută cel mai nou serviciu de streaming

Într-un domeniu din ce în ce mai aglomerat, cei de la Facebook și-au lansat propriul serviciu de streaming pentru jocuri. Intitulat Facebook Gaming, acesta are o țintă foarte clară.

Facebook Gaming nu a fost creat nicio secundă pentru a concura cu Nvidia, Microsoft și Google pe zona serviciilor de streaming pentru jocuri. În timp ce giganți din tech se axează pe aducerea unor jocuri de top pe configurații modeste, Facebook pune accentul pe jocuri de mobil.

În plus, în timp ce majoritatea serviciilor de streaming costă bani, soluția Facebook este destinată jocurilor gratuite sau, mai bine zis, free-to-play. Cel mai probabil, gigantul condus de Mark Zuckerberg își va face banii din microtranzacții, la fel ca dezvoltatorii.

Noul serviciu de streaming pentru jocuri îți oferă acces instant la o serie de jocuri create original pentru mobil. Toate pot fi accesat la ora actuală folosind acest link  –  fb.gg/play. Nu trebuie să instalezi nimic, doar intri pe pagină, îți alegi jocul și începi să te joci. E ca și cum pornești un clip pe YouTube, dar începi să te joci.

Mai multe, pe playtech.ro

Comentarii