Fără cuvinte! Un preot decedat din cauza COVID a fost înmormântat de o altă familie

vineri, 18 septembrie 2020, 20:12
1 MIN
 Fără cuvinte! Un preot decedat din cauza COVID a fost înmormântat de o altă familie

Caz neverosimil la Carei, judeţul Satu Mare, relatat de portalul PresaSM. Preotul ortodox Ioan Panusciac, 53 de ani, de la Biserica ”Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din satul Dacia, a încetat din viaţă la Spitalul Carei, în urmă cu trei zile. 

Dintr-o eroare a angajaţilor de la Prosectura unităţii medicale, corpul neînsufleţit a fost dat unei alte familii, care l-a îngropat, crezând că este ruda sa. Managerul Spitalului, Elisabeta Racz, confirmă situaţia incredibilă, spune că situaţia ”este una regretabilă” şi transmite familiilor ”scuzele de rigoare şi condoleanţe”.

Preotul Panusciac a fost internat iniţial la Spitalul Judeţean Satu Mare, cu pneumonie, iar în ultimele opt zile a primit îngrijiri medicale la Spitalul Carei, unde a şi trecut la cele veşnice. Direcţia de Sănătate Publică Satu Mare a precizat că Ioan Panusciac a fost infectat cu noul coronavirus. Vineri, 18 septembrie, părintele trebuia să fie condus pe ultimul drum, dar rudele nu au intrat în posesia trupului neînsufleţit. Managerul Spitalului Municipal Carei, Elisabeta Racz, a explicat cum s-a produs încurcătura.

Cititi materialul integral pe libertatea.ro

Comentarii