Firmele partenerilor lui Ghiță câștigă pe bandă rulantă contracte de milioane la Cadastru

sâmbătă, 26 septembrie 2020, 11:22
1 MIN
 Firmele partenerilor lui Ghiță câștigă pe bandă rulantă contracte de milioane la Cadastru

20 de milioane de euro vrea să plătească Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară unui grup de firme controlate de foști angajați și parteneri de afaceri ai lui Sebastian Ghiță, deși a primit o ofertă de cinci ori mai mică pentru același contract. Contractul are ca obiect conversia și scanarea cărților funciare din București și Ilfov.

În anul 2019, a fost anunțată organizarea unei licitații pentru conversia și scanarea cărților funciare din București și Ilfov. Contractul cadru a fost estimat la aproximativ 100 milioane lei, adică în jur de 20 milioane euro.

În cursa pentru adjudecarea contractului s-au înscris Adrian Iosif Gal (topograf), Arhiline Consulting, Star Storage, Telekom Romania Mobile Communications, Zipper Services și asocierea formată din Enterprise Software Development și CityPlan Studio, care a declarat ca subcontractanți firmele: subcontractanți Certsign – 10% și All Business Management – 35%.

Se pare că asocierea condusă de firma Enterprise Software Development a câștigat licitația, dar aceasta a fost contestată. Până la judecarea definitivă a contestației contractul nu poate fi atribuit.

Aflați amănunte de pe newsweek.ro.

Comentarii