Fiul lui Gheorghe Dincă, pus sub control judiciar după ce a agresat doi jurnaliști

vineri, 20 decembrie 2019, 22:19
1 MIN
 Fiul lui Gheorghe Dincă, pus sub control judiciar după ce a agresat doi jurnaliști

Fiul lui Gheorghe Dincă a fost pus sub control judiciar, vineri, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, el fiind acuzat că agresat doi jurnalişti care îl aşteptau în faţa sediului CNA.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti, Daniel Dincă este cercetat penal pentru două infracţiuni de lovire sau alte violenţe (două persoane vătămate).

Iniţial, procurorii nu au luat nicio măsură împotriva fiului lui Dincă, însă ei s-au răzgândit după ce procurorul general interimar, Bogdan Licu, a cerut ca Daniel Dincă să fie cercetat sub control judiciar.

"Este un lucru inacceptabil ce s-a întâmplat. Astăzi se vor prezenta organele de poliţie cu o propunere pentru control judiciar faţă de domnul Dincă (Daniel – n.r.)", declara miercuri Licu.

Fiul lui Gheorghe Dincă a fost aşteptat, marţi, la sediul Consiliului Naţional al Audiovizualului, de către mai mulţi jurnalişti. La vederea lor, fiul lui Dincă a intrat în conflict cu ziariştii, după care ar fi lovit un cameraman, în timp ce altul a filmat scena.

Comentarii