(FOTO) Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Crin Antonescu

joi, 02 septembrie 2021, 16:10
1 MIN
 (FOTO) Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Crin Antonescu

Crin Antonescu, fostul președinte al Partidului Național Liberal, are o fiică superbă de care este tare mândru. Irina are 20 de ani.

Fostul politician s-a retras de pe scena politică în urmă cu circa 5 ani, însă continuă să fie în atenția publică prin prisma meseriei, dar și a familiei.

Irina Antonescu a studiat la Școala Britanică din București, iar după liceu a ales să locuiască o perioadă la Bruxelles, acolo unde mama sa vitregă, Adina Vălean, era europarlamentar.

După ce s-a bucurat de viața din Belgia, fiica lui Crin Antonescu și-a luat zborul către Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, unde studiază la o școală extrem de scumpă.

Tânăra este studentă la University of King din Anglia, fiind extrem de pasionată de modă, călătorii, distracție și alte lucruri perfecte vârstei sale.

Mare amatoare de vacanțe de lux, fiica fostului politician nu ratează ocazia să se pozeze în cele mai spectaculoase locuri și ținute.

Recent, Irina Antonescu a rupt gura târgului după ce a petrecut câteva zile în sudul Franței, unde s-a bucurat din plin de soare și de vremea superbă din ultimele zile de vară.

Acolo a realizat câteva imagini spectaculoase în costum de baie, fotografii demne de o carieră în lumea modellingului.

Citeşte mai mult pe fanatik.ro

 

Comentarii