FOTO Naționala de fotbal a României, ciuca bătăilor și pe net. Cele mai tari meme-uri și glume după înfrângerile din Liga Națiunilor

joi, 09 iunie 2022, 07:39
1 MIN
 FOTO Naționala de fotbal a României, ciuca bătăilor și pe net. Cele mai tari meme-uri și glume după înfrângerile din Liga Națiunilor

Echipa națională a României a înregistrat două eșecuri la rând în Liga Națiunilor, 0-2 cu Muntenegru și 0-1 cu Bosnia și Herțegovina, iar fanilor nu le-a mai rămas decât să facă haz de necaz.

România este pe ultimul loc în Grupa 3 din Liga B, fără victorie și gol marcat în primele două runde, dar totul se poate schimba cu o victorie în fața reprezentativei Finlandei. Meciul va putea fi urmărit sâmbătă, de la ora 21:45, în format LIVE TEXT pe digisport.ro. Un succes al ”tricolorilor”, coroborat cu un rezultat de egalitate în celălalt meci al grupei, Muntenegru – Bosnia, i-ar reda speranțele echipei naționale la un loc fruntaș în Liga Națiunilor.

Fanii naționalei României i-au ironizat pe ”tricolori” prin intermediul meme-urilor

Unii dintre suporterii naționalei nu au digerat prea bine ultimele rezultate ale favoriților și au fost supărați, în timp ce alții s-au rezumat la a face glume pe seama înfrângerilor și prestațiilor elevilor lui Edi Iordănescu. Astfel, pe internet au apărut numeroase meme-uri prin care internaționalii români au fost ironizați.

Mai mult, pe digisport

Comentarii