FOTO: Un pilot MotoGP se căsătorește cu sora lui după o relație secretă de 11 ani

luni, 31 august 2020, 13:48
2 MIN
 FOTO: Un pilot MotoGP se căsătorește cu sora lui după o relație secretă de 11 ani

Pilotul Miguel Oliveira (25 de ani) a obținut săptămâna trecută prima sa victorie în MotoGP, în Marele Premiu al landului Steiermark (Styria), pe circuitul de la Spielberg.

El a devenit astfel primul motociclist din Portugalia care câștigă o cursă la acest nivel. Dar Miguel Oliveira are o poveste la fel de spectaculoasă în viața personală.

În 2003, părinții portughezului au divorțat, iar Miguel a rămas să locuiască alături de tatăl său. După un timp, acesta din urmă a intrat într-o relație cu o femeie care avea doi copii dintr-o căsătorie anterioară.

Așa a cunoscut-o Miguel Oliveira pe Andreia. Cei doi frați vitregi au devenit inseparabili și au realizat apoi că între ei e mai mult decât o apropiere ”frățească”. Ei au ascuns însă multă vreme ceea ce simțeau unul pentru altul.

Abia în anul 2017 au anunțat familia că trăiesc o poveste de dragoste. Mulți bănuiau, dar pentru alții a fost o veste complet neașteptată.

După doi ani, în 2019, odată ce Miguel Oliveira a devenit tot mai cunoscut în motociclism, la echipa KTM, ineditul cuplu a făcut publică relația. 

”Astăzi, într-un moment foarte important în viețile noastre, am îngenuncheat în fața ei. Da, a fost o modalitate antică să o cer, iar ea a spus că da”, scria pilotul în urmă cu un an, pe Instagram.

Acum, relația a fost acceptată de cei din jurul lor. Andreia este medic stomatolog, în timp ce Miguel crește de la cursă la cursă în MotoGP.

Tatăl său, cel care l-a crescut pe motociclistul portughez, a salutat faptul că cei doi au dezvăluit adevărul. ”Mă bucur că fiul meu se căsătorește cu femeia vieții lui”, a spus părintele lui Miguel Oliveira.

Sursa: digisport.ro

Comentarii