Iacătă-i cum vin cu avionul de la Capitală: rupţi de somn!

miercuri, 11 aprilie 2018, 01:49
3 MIN

O imagine hazoasă pe astăzi, stimaţi telespectatori, surprinsă de un cetitor fidel al rubricuţei într-un avion Tarom de dimineaţă care vine de la Bucureşti spre Iaşi, la finele săptămânii trecute. În prim plan sperăm că l-aţi recunoscut pe domn Maricel, şeful de judeţ şi jupânul de la PSD Iaşi.

Nu, nu e cazul să arunce nimeni cu piatra, decât dacă vreunul dintre voi n-a moţăit niciodată în avion sau în rata de navetist ori aia de mers acasă la părinţi. Cu atât mai mult cu cât, din câte ne dăm noi seama după zi, după lună şi după cursă, domn Maricel era prea ostenit după atâtea miliarde de euro cărate cu cocoaşa spre Iaşi.

Aşa că, hai, ciocu’ mic, joc de glezne şi, din alergare, uraţi-i vise plăcute! Căci, zău aşa: el chiar are la ce visa…

PS: Ne luatărăm cu vorba şi iată căci cât pe ce să uităm de personagiul din plan secund, stimaţi pacienţi. Nu ştim dacă nu cumva l-aţi recunoscut deja pe doctorul deputat Tudor Ciohodaru, colegul de partid al lui domn Maricel. Acesta, ca om cu doctorat şi postdoc pe bani grei evropeneşti, după cum vedeţi, are preocupări strict ‘telectuale, stând concentrat pe laptop. Ba chiar atât de concentrat că nu şi-a dat seama ce face cu mâna…

Un fir de 100 mil. dolari

Unele surse jurnalistice specializate spun că gruparea infracţională a lui Drac Nea, din care făcea parte inclusiv biznismanul care s-a sinucis într-un avion dinspre Brazilia spre Costa Rica acum câţiva ani, ar fi transferat fraudulos din România înspre Brazilia şi Costa Rica aproximativ 100 de milioane de dolari, în ultimii ani.

Afacerea zice-se că ar fi deja în vizorul anchetatorilor brazilieni, dar şi în cel al FBI. Dacă însă de la primii nu putem avea mari aşteptări, brazilienii ştiut fiind că sunt mai apropiaţi de cercurile de influenţă ruseşti, de care îi plac şi lui Drac Nea, de la ultimii cică ar urma să apară noutăţi mari, explozive, în perioada următoare.

Unele guri rele zic că totul ar avea legătură cu eforturile americane de destructurare a reţelelor ce au legături cu politicienii ruşi. Hopaa!?

                                                          **** PONT ****
Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii