Întâlniri biblice pentru creştinii catolici. Evenimentul va fi organizat pe Zoom!

joi, 19 noiembrie 2020, 02:50
1 MIN
 Întâlniri biblice pentru creştinii catolici. Evenimentul va fi organizat pe Zoom!

Surorile "Notre Dame de Sion" din Iaşi organizează întâlniri biblice pentru toţi creştinii catolici din Iaşi interesaţi să afle, în perioada Adventului, mai multe despre marile personaje biblice. Acestea vor fi ţinute de pr. Iosif Antali şi sora Iuliana Neculai. 

"Liturgia Adventului este una dintre cele mai frumoase. Adventul este timpul în care se reface parcursul ce ne conduce la primirea lui Cristos, este un timp de convertire, de speranţă, împreună cu marile personaje de credinţă ale Vechiului Testament. Adventul este o invitaţie la a ne gândi şi la căile de speranţă ale timpului nostru pe care le putem găsi şi în invitaţia Papei Francisc de a merge în speranţă", au precizat organizatorii.

Aceştia au precizat că raportarea la aceste figuri biblice în această perioadă de aşteptare a naşterii Domnului se pot descoperi metode de a iubi, oferi, de a inspira bucurie şi de aprindere a speranţei în alţii. Vor fi şapte întâlniri organizate pe Zoom după următorul programul: în zilele de sâmbătă 21, 28 noiembrie, 5, 12, 19 decembrie de la ora 10.30, iar în zilele de miercuri pe 2 şi 16 decembrie, de la ora 19.30. Cei care vor să participe trebuie să o contacteze pe sora Iuliana Neculai (NDS), pe e-mail: iuliananeculai@hotmail.com, telefon 0741.658.651.

Comentarii