De Business

Punem punctul pe știi

Investiţie majoră a unui retailer într-un parc industrial din Iaşi

joi, 22 aprilie 2021, 13:35
1 MIN
 Investiţie majoră a unui retailer într-un parc industrial din Iaşi

Kaufland va deschide la Iaşi al treilea depozit logistic din ţară. Depozitul va fi amplasat lângă Parcul Industrial I Miroslava, pe o suprafaţă de teren de 400.000 mp. Depozitul logistic va avea o suprafaţă construită de 90.000 mp, iar, din acest punct de vedere, va fi al doilea din ţară: cel din Ploieşti are 115.000 mp, iar cel din Turda 75.000 mp.

 

 

„Avem nevoie de suprafaţă generoasă de depozitare deoarece avem un sortiment mare de produse, pe care îl dezvoltăm în continuare. Astfel, pe lista noastră de planuri se află un depozit nou, în zona Moldovei. Compania are deja terenul lângă Iaşi, acesta măsoară peste 400.000 mp, iar suprafaţa construită va fi de 90.000 mp. Ne aflăm în stadiul în care lucrăm deja la autorizare pentru acest al treilea depozit al nostru”, a declarat Valer Hancaş, director Comunicare şi Corporate Affairs la Kaufland România.

În prezent, la Iaşi, Kaufland are în derulare construirea unui nou magazin în Tătăraşi, şi pregăteşte încă un supermarket în CUG (lângă Fortus).

„În ceea ce priveşte strategia noastră de dezvoltare, susţinem amplasarea noilor magazine în zone cât mai diferite, pentru a fi accesibile tuturor clienţilor. În prezent lucrăm intens pentru a fi cât mai aproape de clienţii noştri, iar procesul de dezvoltare este alcătuit din multe etape, care necesită îndelungi negocieri şi un flux de autorizări complex”, a mai spus Valer Hancaş.

Comentarii