Leo Messi şi Luis Suarez, spectacol total la ultima victorie a echipei Inter Miami

duminică, 03 martie 2024, 11:47
1 MIN
 Leo Messi şi Luis Suarez, spectacol total la ultima victorie a echipei Inter Miami

Într-un meci plin de momente spectaculoase, Leo Messi şi Luis Suarez au readus amintiri din perioada lor la Barcelona, dominând terenul şi aducând victoria pentru Inter Miami. În prima repriză, Suarez a impresionat cu o "dublă" în doar 7 minute, marcând şi oferind o pasă decisivă pentru Robert Taylor, care a dus scorul la 3-0.

A doua repriză a fost marcată de geniul lui Messi, care a reuşit o "dublă" în doar 5 minute, stabilind astfel scorul final al partidei. Messi a fost la a treia sa reuşită pentru "Balonul de Aur". Remarcabilă a fost implicarea decisivă a lui Suarez, desemnat omul meciului, cu o "dublă" şi un hat-trick de assisturi.

În urma acestei victorii, Inter Miami se află în fruntea Conferinţei de Est, acumulând 7 puncte. Echipa se pregăteşte pentru următorul meci împotriva CF Montreal, pe teren propriu. Meciul a fost urmărit de 21.550 de spectatori pe stadionul "Lockhart", unii plătind chiar şi sume considerabile pentru un bilet.

Într-un alt context, antrenorul Carlo Ancelotti i-a făcut o ofertă lui Luka Modric pentru a face parte din staff-ul său începând din stagiunea viitoare. Cu toate acestea, veteranul "decar" a refuzat oferta, preferând să continue pe teren.

Surse recente dezvăluie că Inter Miami a intensificat negocierile pentru aducerea lui Luka Modric în Major League Soccer în vara aceasta. Dacă croatul de 38 de ani acceptă, se va alătura echipei, devenind coleg cu foştii săi rivali de la Barcelona: Messi, Suarez, Jordi Alba şi Sergio Busquets. Fanii aşteaptă cu entuziasm această posibilă alianţă de talente pe terenul de fotbal american.

Comentarii