Lustra LED living – Motive pentru care ar trebui să instalezi un corp de iluminat pe bază de LED (P)

joi, 23 februarie 2023, 18:58
4 MIN
 Lustra LED living – Motive pentru care ar trebui să instalezi un corp de iluminat pe bază de LED (P)

Care sunt caracteristicile unei locuințe moderne? Aceasta trebuie să îndeplinească orice nevoie. Ar trebui să însumeze multă tehnologie și să îndeplinească și anumite cerințe din punct de vedere estetic. Totodată, locuința ar trebui să ridice nivelul de confort prin metode sustenabile.

Alegerea unor corpuri de iluminat potrivite poate completa estetica modernă a locuinței tale. Cea mai bună soluție ar fi să îți instalezi modele de lustre LED, atât în dormitor, dar mai ales în living. Probabil te întrebi de ce un corp de iluminat pe bază de LED? Și ce modelele de lustre reprezintă cea mai bună alegere pentru amenajarea interioară modernă?

UltraBright ți-a pregătit, în acest articol, răspunsuri pentru toate întrebările tale, dar și motive pentru care ar trebui să optezi pentru niște modele de corpuri de iluminat din LED în detrimentul celor clasice. Urmărește articolul până la final și vei afla și câteva ponturi pentru a crea un design interesant și unic folosind orice model de lustra LED living.

Corpuri de iluminat din LED vs. becurile clasice – ce variantă este mai avantajoasă?

Lustrele LED pot aduce mult mai multe beneficii decât ai putea crede. Acestea au fost inventate tocmai pentru a îndeplini sarcinile pe care clasicele becuri incandescente și fluorescente nu le operau.

Pe lângă faptul că sunt mai elegante și mai ușor de montat, becurile pe bază de LED sunt și mai practice decât orice model de bec vechi. Acestea transformă majoritatea energiei electrice în lumină, spre deosebire de vechile modele de becuri care transformă energia electrică în căldură.

Astfel, un bec pe bază de LED poate fi mai rezistent împotriva scurtcircuitelor, față de un bec normal și poate emite lumina chiar și până la 15.000 de ore, ceea ce înseamnă că instalarea unei lustre LED living reprezintă o investiție pe termen lung. Dar lista beneficiilor nu se termină aici.

Lustra LED living – o soluție economică și ecologică

Modelele vechi de becuri au fost înlocuite și din cauza faptului că oamenii plăteau din ce în ce mai mult la factura de energie. Un bec LED poate utiliza mai puțină energie electrică și poate emite lumina mai intensă decât vechile modele de becuri. Acest lucru te va ajuta să plătești mai puțin la factura electrică și nu va trebui să achiziționezi alte becuri pentru o lungă perioadă de timp.

În același timp, lustrele pe bază de LED reprezintă și o soluție ecologică. Datorită materialelor din care sunt fabricate și datorită lipsei de mercur din compoziție. Acest lucru înseamnă că modelele de lustre pe bază de LED sunt prietenoase cu mediul și nu sunt periculoase pentru oameni. A alege o lustra LED living înseamnă totodată a face un bine mediului înconjurător.

Tipuri de lustre LED pentru living

În ceea ce privește funcția estetică, există diverse modele de lustre LED pentru living din care poți alege. Indiferent dacă ai optat pentru un design ultramodern sau un stil industrial în livingul tău, lustrele LED se integrează de minune în orice estetică, datorită formelor rafinate care intră în armonie cu diverse piese de mobilier.

Există lustre LED living în forme pătrate, cu linii minimaliste, precum este modelul Rhea de 8W sau circulare, așa cum este modelul Rhea Home Light 3CL dimabil, potrivite pentru designurile Y2K în stil retro. În plus, această gama de lustre, marca Rhea, conține modele care pot fi controlate prin telecomandă.

Lumina rece sau lumina caldă? Care este mai potrivită pentru livingul tău?

Pe lângă tipul de lustra LED living pentru care optezi, trebuie să fii atent și la tipul de lumina emisă. Te poți folosi, cu ușurință, de intensitatea luminii, pentru a crea un spațiu relaxant sau care să îți ofere un impuls pentru a-ți finaliza treburile zilnice.

Lumina caldă este potrivită pentru spațiile de odihnă din interior deoarece lumina caldă ajută corpul să se relaxeze. Acesta este motivul pentru care majoritatea persoanelor aleg lumină caldă în dormitor. Dacă optezi să îți pui o lustra LED living cu lumina caldă, atunci vei crea acolo un spațiu de recreere și nicidecum un spațiu de lucru.

Lumina rece, pe de altă parte, este exact opusul. Datorită faptului că imită lumina naturală și poate fi de culoare albă, aceasta redă o atmosferă energizantă și este potrivită pentru living, dacă plănuiești să îți desfășori activitatea acolo, în cazul în care lucrezi de acasă.

Camera poate arăta diferit în funcție de intensitatea luminii și în funcție de tipul de unghiulație pe care îl alegi. În cazul în care nu ai nevoie de o culoare specifică, poți alege o lustra LED living cu lumina intermediară.

Magazin specializat în lustre pentru living din LED – UltraBright

În cazul în care ești în căutarea unei soluții eficiente pe bază de LED, UltraBright îți vine în ajutor. Magazinul specializat în produse electrice are pe stoc diverse modele de lustre pentru interior. Indiferent de mărime, culoare sau putere, poți comanda cu încredere de pe UltraBright, deoarece gama lor de produse este de înaltă calitate, la un pret accesibil. De asemenea, poți accesa site-ul lor pentru mai multe informații despre corpurile de iluminat pentru interior și alte produse disponibile în stoc.

Comentarii