Mai vede sau aude cineva din Poliţie? Un posibil caz Alexandra în plină desfăşurare?

sâmbătă, 27 iulie 2019, 11:58
1 MIN
 Mai vede sau aude cineva din Poliţie? Un posibil caz Alexandra în plină desfăşurare?

Un cititor al cotidianului nostru ne-a semnalat un caz care este izbitor de asemănător cu cel al Alexandrei. El reclamă că a asistat la o discuţie, într-un autocar, dintre un tânăr şi Poliţie, iar la mijloc se afla o fată fugită de acasă. După ce a contactat Poliţia Locală prin intermediul aplicaţiei de Facebook, aceştia din urmă i-au oferit un răspuns în doi peri. Mai jos redăm postarea integrală. 

“Buna ziua, Astăzi, 27.07.2019 la ora 10:00, in autocarul care a plecat la 6:00 din Oradea către Iaşi un tânăr de 16-18 ani vorbeşte la telefon pe rând cu: – un agent de poliţie care îl întreabă dispariţia unei minore de 15 ani (Ana) la care tanarul arogant şi cu ton ameninţător ii spune ca nu ştie nimic despre prietena lui; – un prieten cu care vorbeşte despre riscurile la care se supune. Tânărul afirma de mai multe ori ca acum se duce la ea, ca normal ca ştie unde este. Ca va ajunge acasa şi ca ii bate pe toţi. Ca fata asta vrea şi ca nu ar fi nici prima nici ultima fata care fuge de acasa din cauza părinţilor. (precizez ca din discutia cu agentul de poliţie pare ca familia o caută disperata)”. Poliţia Locală Târgu Mureş i-a recomandat să sune la 112.

“Acesta a fost răspunsul celor de la Poliţia Tg. Mures când am trimis aceeaşi sesizare. Şi apoi ne mai miram ca mor copii…tânărul este încă in autocar, plecam spre Sovata. Va rog dacă puteţi face voi mai mult, sa păstraţi anonimatul acestui anunţ”. Din motive lesne de înţeles am ales să nu-i dezvaluim identitatea.

Comentarii