Margareta Pâslaru a împlinit 79 de ani. Cum arată acum cântăreața

sâmbătă, 09 iulie 2022, 11:31
1 MIN

Astăzi, 9 iulie, e o zi importantă în viața Margaretei Pâslaru. Celebra artistă împlinește vârsta de 79 de ani. Primele urări pentru aniversarea sa au venit chiar din partea fanilor pe care îi are în mediul online.

În urmă cu 79 de ani, la București, s-a născut Margareta Pâslaru. Artista și-a făcut un nume în epoca comunismului, grație talentului și vocii sale. De ani de zile s-a implicat și se implică în acte de caritate despre care foarte rar vorbește.

Asta fiindcă pentru ea importantă nu este publicitatea. Important e ajutorul pe care-l acordă semenilor săi. Acum, Margareta Pâslaru este sărbătorită. La 79 de ani, cântăreața e într-o formă de invidiat, mereu cu zâmbetul pe buze, mereu sociabilă și deschisă. Pe Facebook, căci acolo ține legătura cu fanii ei când nu participă la evenimente, postează imagini cu ea, ele sunt dovada că artista se bucură de vârsta sa. La cea mai recentă imagine postată pe rețelele de socializare, fanii i-au urat „La mulți ani”. „La mulți ani, multă sănătate! S-aveți inspirație și timp prielnic pentru creație! De peste șase decenii ne-ați dăruit cântec și ați dobândit iubire! ?? Reverență! (…) La mulți ani frumoși, sănătoși și bucuroși! ??? Vă doresc să aveți o zi magică! ? (…)” (libertatea.ro)

Comentarii