Miniștrii USR evită să-l atace pe Cîțu: tăcere pe Facebook

joi, 02 septembrie 2021, 14:25
1 MIN
 Miniștrii USR evită să-l atace pe Cîțu: tăcere pe Facebook

Spre deosebire de criza din primăvară, când ministrul Cătălin Drulă a scris că Florin Cîțu este „un zombie politic”, miniștrii USRPLUS evită acum să-l atace pe premier. Mai mult, ministrul Comunicațiilor, Ciprian Teleman îl laudă și-l scuză pe Cîțu.

Teleman încearcă să-l scuze pe Cîțu, apreciind că ultimele decizii nu i-ar fi aparținut – dar nu explică această afirmație.

„Deciziile de astăzi ale premierului îmi dau motive întemeiate să consider că nu i-au aparținut. Nu poți să susții că vrei și să le ceri miniștrilor reforme și în același timp să iei decizii în contra acestora.

Ca om, mi s-a părut de multe ori bine intenționat, ca premier, tot de multe ori pozițiile sau deciziile pe care le-a susținut au contrazis vehement bunele intenții.

Astăzi a declanșat cea mai gravă criză a acestei guvernări, ignorând așteptările a milioane de oameni care și-au dorit o guvernare stabilă de dreapta, care să facă reforme, care să facă autostrăzi, spitale, școli și servicii publice digitalizate.

Acest guvern nu mai este credibil și coaliția trebuie să caute o formulă care să facă visele oamenilor să devină realitate”, a scris Teleman pe Facebook.

Alți demnitari USRPLUS – Cristian Ghinea, Cătălin Drulă, Claudiu Năsui sau Ioana Mihăilă – pur și simplu au tăcut.

Doar vicepremierul Dan Barna și-a asumat o declarație de condamnare a acțiunilor premierului.

Citeste mai mult pe newsweek.ro

Comentarii