Miniștrii USR-PLUS și-au depus demisiile. Mihăilă și-a făcut bilanțul

marți, 07 septembrie 2021, 10:05
2 MIN
 Miniștrii USR-PLUS și-au depus demisiile. Mihăilă și-a făcut bilanțul

Vicepremierul Dan Barna a anunțat că „am înregistrat și depus demisiile, împreună cu miniștrii USR-PLUS, la cabinetul premierului”.

Fostul ministru al Sănătății, Ioana Mihăilă, a fost prima care a vorbit după demisie, în cadrul unui bilanț al activității, prezentat la Ministerul Sănătății, într-o conferință de presă. Aceasta a mulțumit „întregului personal medical pentru profesionalism”. „Am realizat progrese reale pentru construirea spitalelor regionale”, a continuat Mihăilă, care a dat ca exemple cazurile spitalelor de la Iași, Cluj și Craiova.

La finalul bilanțului, Mihăilă a mulțumit „tuturor colaboratorilor” și a spus că „a fost o onoare” să activeze în minister. Întrebată apoi de jurnaliști dacă orgoliul politic este mai presus de sănătatea publică, Mihăilă a replicat: „Eu nu am niciun orgoliu politic, dar cred că întrebarea trebuie adresată premierului Cîțu, care deja a demis, în plin val 3, un ministru al sănătății”.

Referitor la ministrul care va prelua interimatul în locul său, Ioana Mihăilă a spus că „oricine va prelua interimatul de la Sănătate va beneficia de întreaga mea colaborare, la fel cum va beneficia de colaborarea secretarilor de stat și a oamenilor din echipă, dacă aceștia doresc și sunt bine-veniți să rămână”, fără să ofere nume.

Potrivit surselor politice Libertatea, Cseke Attila va fi interimar la Ministerul Sănătății.

Aflați amănunte de pe libertatea.ro.

Comentarii