Misterul sinuciderii primarului din Vaslui într-o clinică. Întrebări fără răspuns

duminică, 19 septembrie 2021, 15:54
1 MIN
 Misterul sinuciderii primarului din Vaslui într-o clinică. Întrebări fără răspuns

Sinuciderea primarului de la Pogana, Cristi Spridon, într-o clinică privată de specialitate, ridică multe semne de întrebare. Cum de a putut să-și pună capăt zilelor în unitatea medicală? Este vorba despre neglijență în serviciu ori pur și simplu a reușit să-i păcălească și pe specialiștii de acolo că este bine și din acest motiv nu a fost supravegheat cum trebuie?

Primarul Cristi Spridon suferea de depresie severă, schizofrenie și bipolaritate. S-a internat într-o clinică de specialitate, în județul Alba, în localitatea Pianu, recunoscută la nivel național pentru rezultatele obținute. Dar iată că în acea clinică și-a găsit sfârșitul. A găsit un cablu electric și s-a spânzurat vineri seara, în jurul orei 18.00, fără că nimeni să-l poată opri.

De ce nu a fost supravegheat, unde a găsit cablul și de ce medicamentele nu și-au făcut efectul, iată întrebările care așteaptă răspunsuri.

Apropiați ai familiei au spus că nu avea probleme nici în familie și nici financiare. Afacerile mergeau bine, cei doi copii ai săi erau realizați, iar soția sa îi era alături. Însă le spunea prietenilor că simte mereu o stare de frică și că îi este rușine de săteni că nu poate să facă ce a promis în campania electorală.

Aflați amănunte de pe vremeanoua.ro.

VEDEȚI ȘI:

Un primar din Vaslui s-a sinucis în clinica în care fusese internat cu depresie puternică – AICI

Comentarii