Motociclist zdobit după ce căzut în gol într-o râpă pe drumul Transalpina

joi, 17 septembrie 2020, 20:00
1 MIN
 Motociclist zdobit după ce căzut în gol într-o râpă pe drumul Transalpina

Un motociclist care a căzut joi într-o râpă de pe DN67C-Transalpina, despre care existau informaţii, potrivit unui apel la 112, că ar fi grav rănit, a fost declarat decedat, acesta aflându-se la sosirea echipajelor de intervenţie în stop cardiorespirator, fără a mai răspunde manevrelor de resuscitare.

"Primul echipaj care a ajuns la locul accidentului a fost echipajul EPA din cadrul ISU Hunedoara. Aceştia au început de îndată manevrele de resuscitare asupra motociclistului. Din nefericire, acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat", au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba.

Un apel la 112 anunţa joi după-amiază că un motociclist ar fi căzut într-o râpă, în zona cabanei Frumoasa Tărtărău, la 9 kilometri amonte de barajul Oaşa, în Munţii Sebeşului. Din informaţiile apelantului, motociclistul respira, avea plus şi nu prezenta hemoragii externe.

Mai multe echipaje din Alba şi Hunedoara au pornit către locul accidentului, unde a fost solicitat, de asemenea, şi un elicopter SMURD de la Jibou. Urmează ca Poliţia să stabilească în ce condiţii s-a produs accidentul. 

Comentarii